Logan'da baş kötü belli oldu

FOX, Hugh Jackman'ın son filmi Wolverine 3, yeni adıyla Logan'ın tanıtımını ve pazarlamasını bir türlü yapmıyor diye yakınırken geçen hafta hem filmin adı belli oldu hem de posteri yayınlandı.

Logan'ın günümüzde değil, gelecekte geçeceğini biliyoruz. Filmin resmi Instagram hesabından Boyd Holdbrook'un canlandırdığı Donald Pierce karakterine ilk bakış paylaşıldı.


Boyd Holdbrook'u nereden tanıyoruz? Fenomen olan dizi Narcos'dan! Peki Donald Pierce kimdir? Kendisi çizgi romanlarda The Reavers grubunun cyborg lideridir. Vücudundaki cyborg eklentiler sayesinde süper insan gücü vardır. Mutantlardan ölümüne nefret eder ve X-Men'in büyük bir düşmanıdır. Hellfire Club ile de bağlantıları vardır. Kendisi gibi cyborglardan oluşan The Reavers grubunun tek amacı basit; önüne çıkan mutantı öldürmek. Bu fotoğraftan Pierce'ın cyborg olup olmadığını çıkarmak zor.

Logan'da sadece Donald Pierce'ı değil, başka villain karakterleri de izleyebiliriz. Bu iddia yalanlansa da Mister Sinister görme ihtimalimiz bile var.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget