The Wasp Avengers 4'te yer alacak

Eğer aklınızın bir köşesinde ''Wasp neden Captain America: Civil War'da yer almadı?'' bir soru hâlen yer ediyorsa Kevin Feige bunu ''Hope'un Wasp olarak ilk deneyimlerini Captain America ve Iron Man gibi dev karakterlerin yer aldığı bir filmde harcamak istemedik.'' olarak açıklamıştı.

Siz de benim gibi çizgi roman karakterlerinin güçlerini ilk kullanışlarını ekranda izlemekten büyük keyif alıyorsanız Hope'un Wasp olarak ilk durağının kendi filmi olması harika bir karar. Kendi filmi derken sahneyi Ant-Man ile paylaşacak tabii ki. Ant-Man and the Wasp 6 Temmuz 2018'de vizyona girecek!

Hope Van Dyne'ı canlandıran Evangeline Lilly ile aramızda diğer MCU oyuncularına kıyasla ciddi bir açık var. Ant-Man filminden sonra uçtu gitti resmen, sesini duyamadık. Sessizliğini bozuşunu Marvel'ın hiç sevmeyeceği bir şekilde yaptı. Lilly, Blastr ile bir röportaja katıldı;
Wasp'ın orijin hikayesi olacağı için çok heyecanlıyım. Karakterin kostümü ilk kez giyişini ve ilk uçuşlarını Ant-Man and the Wasp'ta izleyeceğiz. Bundan sonrası ise yakında vizyona girecek Avengers filminde olacak. İki part hâlinde çıkacak filmde ilk part değil ama ikinci partta Wasp da yer alacak.


Kostümün mükemmelliği zaten yukarıdaki videoda gözler önünde. Evangeline Lilly de hayran olduğumuz, harika bir oyuncu. Ama bu açıklamayı yapmadan önce Marvel'dan izin aldıysa sıkıntı yok, fakat kendi başına yaptığı bir hareketse birazcık başı ağrıyacaktır. Kulağa biraz tuhaf geliyor olabilir fakat Marvel gizlilik konusunda sektöre nam salmış bir şirket. Oyuncular bile katıldıkları etkinliklerde yorum yapmadan önce ''Eminim buralarda Marvel'ın bir keskin nişancısı vardır.'' veya ''İzleyicilerin arasında Marvel çalışanları beni yere indirmek için bekliyor olabilirler.'' gibi ve hatta ''Genç yaşta ölmek istemiyorum.'' gibi söylemlerle Marvel'ın bu ciddiyetini iyice arttırıyor.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget