Pazar Kahvesi #14

Pazar Kahvesi (18-24 Nisan)

Micheal Keaton'ın Spider-Man'deki rolü yalanmış, Doctor Who, Doktora yeni yoldaşını buldu, Mar-vell geri dönebilir, Ve Kyrpton'un pilot bölümü kesinleşmiş. En iyisi sen biraz şöyle gel de haberleri tek tek inceleyelim. 

Flash Filminde Bulunacak Karakterler Belli Oldu

DC'nin kilit önem taşıyan karakterlerinden biri olan Flash aynı rolü DCEU'da da yapacağını bize sadece 10 saniyelik performansı ile göstermeyi başardı. Ve bu kilit karakterlerden biri olması da filmin üstündeki baskıyı her geçen gün arttırıyor. 2018'de vizyona girecek filme giderek yaklaşırken filmde olacak temel karakterler açıklandı.

Iris West: Barry olur da onun biricik sevgilisi Iris olmaz mı? Tabii ki olur. O da kadroda ve tabii ön planda olacak. Karakterizasyonu ise Christiane Amanpour ve Carry Bradshaw  karışımı olacakmış.

Eobard Thawne: Kağıda dejenaratif hastalığı olan Central City'nin Bill Gates'ı olarak geçmiş olan Eobard bilindiği gibi Barry'nin ezeli düşmanı Reverse Flash.

Fred Chyre: Central City Polis Departmanının en aksi ve sert polislerinden Fred Chyre filmde bu tiplemeyle Barry'nin sahip olduğu arkadaşa en yakın şey olacakmış. 

Len Snart: Barry'nin bir başka ezeli düşmanı haydutların lideri Captain Cold burada Eobard için çalışacak eski bir asker olacakmış.

Sizi bilmiyorum ama bu  tanımlamalar benim pek hoşuma gitmedi. Eobard ve Snart'ın kökenindeki oynamalar şimdiden seziliyor. Eobard'ınkine bir şey demesem de biz Snart'ı eski bir asker haliyle değil doğuştan haydut olarak sevdik. Ama daha filmin çekilmesine bile çok var. Muhtemelen değiştirirler onu.


Spider-Man/Deadpool Öyle Tuttu Ki!

Öyle bir tuttu ki ilk sayı şu an 5.baskıya giriyor. Serinin diğer sayılarından ikinci sayı dördüncü, üçüncü sayı üçüncü, dördüncü ve beşinci sayı da ikinci baskısı devam ediyor. Oldukça sevilen ve sırf bu yüzden şamar oğlana dönüp her sayıda karşımıza çıkan bu ikili kendi aralarında bir seriye girişince haliyle satışlar da yüksek oluyor.

Mar-vell Geri Mi Dönüyor?

Şu an Captain Marvel titrini taşıyan Carol Denvers, asıl sahibi Mar-vell'in ölmesiyle bu titri almıştı. Çok kısa süre sonra çıkacak olan Civil War II'de başrolü oynayacağı da düşünülürse ismin asıl sahibinin geri döneceği söylentileri kafa karıştırıyor. Peki bu söylentinin çıkış noktası ne? İşte bu teaser:

Bu işaret Mar-vell'in göğsündekini andırıyor biraz. Gelin bir de ona bakıp karşılaştırma yapalım:


Biraz eğip bükersen benziyor işte. Hem o işaret başka neyi ifade edebilir ki? Bazıları asıl Nova Richard Rider olacağını düşünüyor, onun kaskındaki yıldızı da şuradan görebilirsiniz:


Ve tabii bir Quasar söylentisi de yok değil. 


Belki de bunlardan hiç biri değil. Bambaşka bir şeyi anlatıyor bu teaser bize. En iyisi biz daha fazla söylenti ortaya dökmeden diğer habere geçelim.

Jessica Jones Ödül Aldı

Bu hafta içerisinde dağıtılan Peabody ödülüne sahip oldu. Gecenin diğer kazananları ABC'nin komedi dizisi Black-ish, bir başka Netflix dizisi Masters of None, ve USA'nın bu sene fazlaca ödül alan dizisi Mr.Robot oldu.

Yeni Preacher Hık Demiş Diziden Düşmüş

Yeni çıkacak Preacher dizisinden kim ne kadar ümitli bilmiyorum ama Vertigo epey ümitli olsa gerek çünkü daha başlamayan dizinin oyuncularını Preacher'ın yeniden basımının kapağına atıvermişler hemen.  Ne gerek var yani daha başlamayan dizinin izleyicileri alsın diye daha başlamayan dizinin oyunucularını kapağa koymaya.

Disney'in Frozen'ı Çizgi Roman Oluyor

1 Milyar Dolar hasılat yapan Disney'in Frozen animasyonunun şimdi bir de çizgi romanı geliyor. Serinin başında yazar olarak daha önce Disney Princess çizgi romanını yazan Georgia Ball çizer olarak da Chip 'n' Dale'de gördüğümüz Benedatta Barone olacak. Seri 1 Temmuz'da başlıyor.

Krypton'un Pilot Bölümü Kesin Geliyor!

Daha önce başlayacağı söylenen birçok diziden biri olan Kyrpton'u diğer dizilerden bir adım öne çıkaracak bir gelişme yaşandı. Dizinin pilot bölümü onaylandı bile. Bu aşamadan sonra Syfy yöneticileri eğer diziyi beğenirse yayın hayatına geçecek.

Yazarlar Ian Goldberg ve Batman üçlemesiyle Man of Steel'in yazarı David S. Goyer, yönetmenler,  Colm McCarthy veDamian Kindle. Superman'i madem dizi sektörüne getiremiyoruz gezegenini getirelim mantığıyla çıktıkları bu yolda diziyi ekrana getirtip getiremeyeceklerini ilerleyen dönemlerde öğreneceğiz.

Micheal Keaton Spider-Man'de Olmayacakmış

Justice League filmi ilk Spider-Man üçlemesinin Green Goblin ve J.J.Jameson'ını çalınca Spider-Man de misilleme maksatlı 1989 filminin Batman'ini çalmaya çalıştı. Ancak bu sefer ağ sürüngenimiz başarılı olamadı ve hafta içerisinde çıkan sansasyonel bu haberin içi boş çıktı.

Ünlü Hollywod habercisi Borys Kit "Bu olay sadece konuşma aşamasında kaldı. Micheal Keaton Spider-Man filmi yapmıyor." dedi. Biz de bir zamanların Kara Şovalyesinin Vulture olup karanlık tarafa geçtiğini göremeyeceğimizi anlayınca derbeder olduk. Neyse ki RDJ'nin Spider-Man filminde olacağı doğrulandı da üzüntümüzü hafifletiyor bu olay.


Deadpool'un Dijital Sürümü Sonunda Geliyor!

Şubat ayında çıkan Deadpool'un DVD'si ve Bluray versiyonu Mayıs ayında seyircisiyle buluşacak. Fakat dijital sürüm geliyor, hem de tam 2 gün sonra. Bununla birlikte Blu-Ray içerisinde Ryan Reynolds, yazarlar Paul Wernick ve Rhett Resee, yönetmen Tim Miller ve Deadpool'un yaratıcısı Rob Leifeld'in özel yorumları da olacakmış.


O Bir Magneto, O Bir Halocaust, Bu Ne Böyle?

Holocaust Apocalypse War dahilindeki birlikte Uncanny X-Men #9.sayının kapağında yer alıyor. Kapakta aynı zamanda Magneto da var. Ve Magneto'nun görüntüsü kaskın camından mı yansıyor yoksa kaskın içinde mi anlayamıyoruz. Her halükarda birilerinin başı fena halde belaya girmiş durumda.

Doctor Who'nun Yeni Yoldaşı Belli Oldu

50 küsür senedir devam eder Doctor Who'da Clara'nın gitmesiyle Doktorumuzun yerini dolduracak yeni bir yoldaşa ihtiyacı vardı.Ve an itibariyle o yoldaş Pearl Mackie  olacak. Dün akşam saatlerinde açıklanan bu habere çoğu Whovian'ın tepkisi olumsuz yönde. Bakalım Pearl bu eleştirileri boşa çıkartabilecek mi?  Buyurun bu da tanıtım videosu:


Bir Blob Gördüm Sanki 
Bir çok süper kahraman filmlerinin vizyona gireceği bu sene çoğu film iyi reklamla türdeşlerinin arasından sıyrılmaya çalışıyor. Buna WB'li DC ve Marvel Studios'un arasından sıyrılmaya çalışan Fox da dahil. Ve her ne kadar ikilinin arkasında kalsa da kendi başına X-Men severlerin ve bir çok izleyicinin ilgisini toplamayı başarmış durumda ve diğer firmalar gibi yeni görseller yayınlayıp izleyicinin heyecanını diri tutmayı başarıyorlar bugün onun bir başka örneğini daha gördük. Yönetmen Bryan Singer kendi Instagram hesabından şunu paylaştı. 

https://www.instagram.com/p/BEjsgkMRD5r/?taken-by=bryanjaysinger

 Angel ve muhtemelen Blob bir kafesteler Blob yerde ve kafesin etrafında izleyiciler var. Sizi bilmiyorum ama ben bu sahneyi görmeyi merakla bekliyorum! 




Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget