Hazırlık Rehberi: Suicide Squad


Uzun zamandır bekliyoruz, Suicide Squad ülkemizde 12 Ağustos'ta vizyona giriyor. Hepimizin gidişatından memnun olduğu kötülerle dolup taşan bir film bizi bekliyor. Ayrıca Batman v Superman'de hayran kaldığımız Ben Affleck de filmde Batman olarak yer alacak ki fragmanlarda birkaç sahnesini izlemiştik. Ben Affleck dışında kadro kağıt üzerinde çok sağlam; Deadshot rolüne uygunluğu tartışılan Will Smith, Jared Leto, herkes tarafından sevilip son yıllarda parlayan Margot Robbie, Cara Delevingne (Enchantress), Jai Courtney (Boomerang), Viola Davis (Amanda Waller), Karen Fukuhara (Katana), Adewale Agbaje (Killer Croc), Joel Kinnaman (Rick Flag), Jay Hernandez (El Diablo) ve Adam Beach (Slipknot) ekibi oluşturan isimler.

Suicide Squad aslında her zaman bugün ki gibi güllük gülistanlık günler geçirmedi. Filme mizah eklemek ve karanlık tonu dağıtmak için yeniden çekiliyor dendi (ki bazı sahneler tekrar çekildi), filmin düzenlenmesi vizyona tarihine yetişmeyecek dendi, filme daha 4 ay kala üçüncü fragman yayınlanınca hepimiz ''Noluyoruz?'' dedik. Son 1-2 aya kadar filme ön yargılı bakılıyordu, çünkü o kadar fazla negatif dedikodu dolanıyordu ki Suicide Squad denince bir duraksıyorduk. Kafalarda ''Acaba?'' soruları vardı.

Mizah eklemek ve karanlık tonu dağıtmak demişken filmin tonu çok ani değişti. Comic-Con'da yayınlanan ilk fragmanı hatırlarsınız, adeta bir korku filmi havası vardı. Aşağıdaki görsel üç fragman arasındaki ton geçisine en güzel örnek:


Yayınlanan ikinci fragmanla ve yönetmen David Ayer'in söylemleriyle anladık ki Suicide Squad çok eğlenceli bir film olacak. Şu ana kadar da Ayer'in bu sözünü tuttuğunu biliyoruz, filme aklımızda bir şüphe ile girmeyeceğiz. DC ve Warner Bros. oyuncu seçimlerinde Man of Steel ile başlayan bu süreçte şu ana kadar iyi gitse de ilk açıklandıklarından itibaren şu ana kadar hâlen eleştirilen, bu eleştirilere benim de dahil olduğum iki isim var: Gal Gadot ve Will Smith. Evet tabii ki Smith'in oyunculuğuna bir lafım olamaz fakat role fiziksel ve yaş olarak uygunluğunu, ayrıca Hollywood'da birinci sınıf oyuncular için söylenen bir söylem var: ''Maske takmayı sevmiyorlar.'' Deadshot iş üstündeyken maske takan bir karakter, Will Smith gibi babalar gibi bir aktör de maskeyi ne kadar kullanacak tam emin olamasak da fragmanlarda pek kullanmadığını gördük. Gal Gadot'un ise hem oyunculuğunu hem de fiziğini tartışabiliriz çünkü bildiğiniz gibi Diana Prince çizgi romanlarda Gadot'tan çok daha yapılı bir vücuda sahip.

Elimizde izlerken keyiften dört köşe olduğumuz üç, toplamda dört fragman var. Ayrıca fragman - TV Spot karışımı bir nevi karakter fragmanı tarzı videolar ben bu yazıyı yazarken yayınlanmaya devam ediyor, şu ana kadar Amanda Waller/Rick Flag, Deadshot ve Harley Quinn yayınlandı. Ekibin geri kalanı da yolda, filme olan zevkimizi kaçırmaya geliyor. Aslında ben kendi adıma bu sene Deadpool, Batman v Superman ve Captain America Civil War'da yaşadığım sayısız TV Spot paylaşımını ve bu paylaşımların tamamını izlediğim için sinemada filmleri izlerken o sahneyi ya da repliği zaten izlemiş olmanın dezavantajıyla çok etkileyici olabilecek sahneler boşa gitmiş oldu. Civil War için yanılmıyorsam 55 civarı TV Spot yayınlanmıştı. Bu durum ne yazık ki Suicide Squad'da da yaşanıyor. Tamam hepsi yeni karakter, yeni evren de, filme de bir şeyler sakla be David Ayer! Sinema salonunda alacağımız zevki, bu videolarla tüketme!



















Bohemian Rhapsody'nin bu kadar oturacağı hangimizin aklına gelirdi? Peki ya TV Spot #2'de karakterlerin hareketleri ve müziğin uyumu? Yönetmen David Ayer bu uyumla harika fragmanlar çıkarmış ve Suicide Squad tanıtımlarıyla çok büyük zevk verip fragmanları herkesin defalarca izlemesini sağladı. İlk yayınlanan fragmandan itibaren aklımıza bazı sorular takıldı, cevaplarını bildiğimiz kadarıyla aktaralım:


Hangi villain'ı izleyeceğiz?

Joker'in filmde yer alacağı belli olduğundan beri herkesin tahmini Joker'dı. Bunun dışında Enchantress'in de adı bolca geçti. Daha sonra bu yönetmen ve yapımcılar tarafından yalanlanınca boş bir arayışa düştük. Çünkü fragmanlarda villain'a dair hiçbir şey yer almıyordu. Haziran ayının başında David Ayer filmin villain'ına Eyes of Adversary adını verdiğini söylemişti. Dediğine göre de Adversary'nin sadece kim olduğunu değil, neden var olduğunu ve onların arkasında kimin olduğunu da öğrenecekmişiz.



Joker'in filme etkisi ne?

Daha Eyes of Adversary'nin varlığından haberimiz yokken Suicide Squad'ın toplanma sebebini Joker olarak tahmin ediyorduk. Meğerse o iş öyle değilmiş. Squad, Adversary için toplanacak. Onların kendi hikayesi ayrı, Joker'in ayrı. Joker fragmanlarda ''Sana oyuncaklarımı göstermek için sabırsızlanıyorum.'' dediği kişinin peşinde, onun kim olduğu konusunda bir tahminimiz var. Arkham hapishanesinde Alpha A01 unvanıyla görevli bir karakter var kendisini fragmanlarda görmüştük. Joker'in sol elinden gözükmese de üstteki fotoğraftaki gibi bir sakalı da bulunuyor. Sağdaki görselde bulabilirsiniz. Joker, Harley Quinn'in flashback sahnelerinde de yer alacak. Daha kesin olarak bilemesek de Batman ile bir etkileşimi olmayacakmış, umarız olur da biz yanılmış oluruz. Kısacası Joker filmde Suicide Squad'ın yoluna çıkan bir engelden çok daha fazlası olacak.

Scott Eastwood hangi rolde?

Eastwood'ın filmde yer alacağı açıklandığından beri Dick Grayson'ı canlandıracağı konuşuluyordu. Bir diğer iddia ise Steve Trevor'ı canlandıracağı yönündeydi fakat bu iddia Wonder Woman filminde rolü Chris Pine alınca suya düştü. Scott Eastwood, Suicide Squad'ın saha esnasında lideri Rick Flag'e çok yakın, bir nevi sağ kolu olan bir karakteri canlandıracak. Yapımcı Andy Horwitz'in dediğine göre daha hiç kimse hangi karakter olduğunu tahmin edememiş! Bu da demek oluyor ki vizyon tarihine kadar beklemek zorundayız!


Harley Quinn'in kostümü nasıl seçildi?

Filmin yapımcısı Richard Suckle buna güzelce bir cevap verdi.
Harley'nin bir sürü farklı kostümü olduğu için bizim için çok zorlayıcı oldu. Sanırım şu anda bile DCEU'nun en popüler kadın karakteri oldu. Onu giydirebileceğiniz bir sürü çeşit var, bunu söylemek beni üzse de Batman animasyon serisindeki siyah-kırmızı tek parça kostüm bu filmde yaptığımız şeylere pek uygun değildi. Belki de diğer filmlerde bile kullanabileceğimiz çok farklı şeyler denedik, tabii diğer filmleri yapacak kadar şanslıysak. En çok uğraştığımız karakter Harley oldu. Margot'ın dönüşümünü izlemek mükemmeldi. Aslına bakarsanız siyah-kırmızı kostümü yapıp Margot'ın üzerinde denedik ve harika durdu. Ama dediğim gibi filme pek uygun değildi.

Joker'in dövmeleri ne iş?

İlk bakış internete düştüğünde seven oldu, sevmeyen oldu. Heath Ledger'ın The Dark Knight'daki Joker'i üstümüzde öyle bir etki bırakmış ki Jared Leto'yu benimseyemez olduk. Tabii bunlar zamanla geride bırakılan şeyler. Andy Horwitz, Joker'in dövmelerini şöyle anlatıyor;
Daha önce görülenden daha farklı bir şey yapmamız gerektiğini düşündük. Dövmeler onun karakterinin büyük bir kısmını oluşturuyor, geçmişini anlatıyor. (Joker'in elindeki gülücük dövmesini göstererek) Bu gördüğünüz dövmenin filmde çok eğlenceli bir sahnesi var, elini yüzüne koyarak o ikonik gülümsemesini oluşturuyor. Dövmeleri tasarladığımız bir oda vardı, bir sürü farklı dövme tiplerini Leto'nun vücuduna oturtmuştuk. David Ayer, Jared Leto ve yapımcılar fikir alışverişinde bulunarak ortaya şu anki dövmeleri çıkardık.

Batman'in filmde ağırlığı ne?

Öncelikle Ben Affleck'in filmde yer almasını yönetmen David Ayer'e borçluyuz çünkü kendisi Warner Bros.'a bildiğiniz yalvarmış. Batman filmde yaklaşık 10 dakika civarı ağırlıklı olarak Deadshot, Harley Quinn ve Joker'in flashback sahnelerinde yer alacak. Kesin olmasa da söylenenlere göre Deadshot'ı Arkham'a Batman tıktığı için Deadshot hücresine ''Die Bat Die'' yazmış, bildiğiniz baya bilenmiş adama. Ayrıca Suicide Squad ile Batman'in sinema tarihinde bir ilk yaşayıp onu ilk kez suçluların gözünden izleyeceğiz. David Ayer'e göre Batman suçluların gözünde acayip korkutucu biriymiş. Fragmanda Batman'in arabanın üstünde olduğu sahneyi hatırlayın, o çok büyük ihtimalle Harley Quinn'in yakalanıp Arkham'a götürülme sahnesi, Joker'in kaçıp kaçmadığı ise meçhul. Şunu söyleyebilirim ki gelen yorumlara göre filmden çıktıktan sonra ''Batman izledik!'' diyebileceksiniz.


Son olarak; Suicide Squad karakterlerinden bir spin-off filmi olacak mı?
Çizgi roman filmlerinin doğası gereği kesin bir şey söyleyemeyiz. Özellikle de DC evreninde çoklu evren, zaman yolculukları, krizler gibi şeyler olduğu için en karmaşık kurgu evrenlerden biri oluyor. Buradaki her karakterin bir filmi olabilir, onlarca spin-off filmi izleyebiliriz. -David Ayer

Suicide Squad üyelerini ne kadar tanıyorsunuz?

Şimdi kalkıp Joker, Harley Quinn veya Deadshot'ı anlatacak hâlimiz yok, ama diğer üyelerin isimleri kulağınıza ara ara çalınsa da pek bilinmiyor.

Rick Flag: İlk kez Brave and the Bold #25 (1959)'da yer aldı. Amanda Waller'ın çizgi romanlardaki adıyla Task Force X'in başına atadığı kişi, saha lideri desek yeridir. Askerlik döneminin başlarında pilot olarak görev alıyordu, kız arkadaşının da dahil bütün ekibinin hayatını kaybettiği bir görevden sonra bu tarz intihar görevlerine katılmaya karar vermiş.

Killer Croc: Kendisi ''Batman düşmanları'' listesinde yer almaktadır. Gerçek adı Waylon Jones olup bir timsah güreşçisidir. Evet bildiğiniz timsahlarla güreşiyor adam. Üzerinde yapılan deneylerle Killer Croc hâline gelmiş. Zeka seviyesi düşük ama fiziksel olarak çok güçlüdür. İlk kez Batman #357 (1983)'te yer aldı.

Captain Boomerang: George Harkness Avustralya'lı bir hayduttur. Kendisi ''The Flash düşmanları'' listesinde yer almaktadır ve yüksek teknoloji ürünü bumeranglar kullanır. George Harkness Suicide Squad üyesinin olması dışında bir ara Black Lantern Corps'a da katılmıştır. İlk kez The Flash #117 (1960)'da yer aldı.

Enchantress: Enchantress dengesiz bir cadıdır ve New 52 serisinde ve filmde fiziksel beden olarak June Moone'u kullanmaktadır. June Moone etki altında olmadığında iyi bir insan olsa da Enchantress'in etkisi altında girince işler değişir. İlk kez Strange Adventures #187 (1966)'da yer aldı.

El Diablo: El Diablo ismi birkaç farklı isim tarafından kullanılmıştır. Filmde Los Angeles çetelerinden birine üye Chato Santana'yı izleyeceğiz. Kendisi haraç kesmek için gittiği bir binada yangın çıkarıp masum kadın ve çocukları da öldürdüğünü farkedince polise teslim olmuş ve Suicide Squad üyelerinin yer aldığı Belle Reve hapishanesine yerleştirilmiştir.

Slipknot: İlk kez Fury of Firestorm #28 (1984)'te yer aldı. Bir kimya fabrikasında çalışırken kendi özel formülünü kullanarak Slipknot adını almasını sağlayan uzun ömürlü halatları yapmıştır. Kendisi ayrıca bir suikastçidir.

Katana: Arrow dizisinde de izlediğimiz Katana ilk kez Brave and the Bold #200 (1983)'te yer aldı. Kendisi yakın dövüş ve kılıç dövüşünde ustadır. Öldürdüğü kişilerin ruhunu kullandığı kılıca depolayıp onlarla sınırlı bir süre iletişim kurabilir.


Hatırlarsınız Captain America: Civil War vizyona girmeden önce iki adet toplam yaklaşık sekiz dakikalık B-Roll videoları yayınlanmıştı, çekimlerin nasıl olduğunu gösteren videolar ve çoğunlukla içerisinde fragmandan daha çok sahne oluyor. Bu videoları filmden önce yayınlamanın mantığını anlamasam da maalesef yayınlandı, ben izlemenizi tavsiye etmiyorum ama ille de izlemek istiyorsanız hemen aşağıda bulabilirsiniz.






Film hakkında kısa bilgiler!


  • Margot Robbie aksiyon sahnelerinin çoğunda dublör kullanmamış.
  • Batman, Deadshot'ın flashback sahnelerinde yer alacak.
  • Jared Leto'nun Joker'i The Dark Knight Returns'den esinlenilmiş.
  • Film +13 olacak.
  • Jared Leto, Joker gülüşünün insanlar üzerinde yarattığı tepkiyi görmek için dışarı çıkıp rastgele yerlerde kahkahalar atmış.
  • Cara Delevingne, Enchantress rolüne hazırlanmak için ormanda çırılçıplak koşmuş.
  • Suicide Squad üyelerini Arkham'a tek tek Batman tıkmış!
  • Jared Leto, Joker rolüne hazırlanmak için akıl hastanesindeki hastalarla konuşmaya çalışıp, zaman geçirmiş.
  • Will Smith'in dediğine göre Jared Leto çekimler boyunca karakterden çıkmadığı için Leto'yla gerçek anlamda tanışamamış.
  • Jared Leto kadrodaki oyunculara özel hediyeler göndermiş. Margot Robbie'ye ölü bir fare, Will Smith'e bir kutu mermi, Adewale Agbaje'ye birbirine yapışmış Playboy dergileri ve herkese ayrıca ölü bir domuz. Sonuçta Joker'i oynuyor!
  • Batman'i ilk kez kendi bakış açısından izlemeyeceğiz.
  • Film AMC Sinemalarının dediğine göre 2 saat 3 dakika sürecek.
  • Son bilgide büyük bir teoriyi bitireceğim. Yönetmen David Ayer'in dediğine göre Joker'in Jason Todd oluşu duyduğu en saçma iddiaymış!

Gelelim posterlere, daha önce hiçbir çizgi roman filmi için bu kadar tatlı posterler görmemişizdir! Karakter posterlerinden tut toplu posterlere kadar hepsi duvar kağıdı yapmalık, arşivinize kaydetmelik!































Suicide Squad için yapılan reklam ve pazarlamadan bahsetmeden olmaz. Sene başında Deadpool dördüncü duvarı kırabilmesinin de verdiği özellikle hepimizin aklını uçuran bir reklam kampanyası yapmıştı. Bu reklamlar en çok hasılat yapan X-Men filmi olmasında büyük bir paya sahip tabii ki, doğru kampanyayla neler yapılabileceğini Deadpool'da çok başarılı bir şekilde gördük.

Ben Deadpool'un devam filmleri dışındaki hiçbir filmin bu denli bir reklam ve pazarlama yapamayacağını düşünürken Suicide Squad, yayınlanan ilk fragman olan Comic-Con fragmanındaki karanlık havayı üzerinden atıp Bohemian Rhapsody eşliğinde girdiği bu süreçte çok büyük işler yaptı.

Sette Margot Robbie'nin amatör dövme makinasıyla her oyuncunun vücuduna ''skwad'' dövmesi yaptığını duymuşsunuzdur. Warner Bros. bunu ciddiye alıp Austin, Texas'ta Harley Quinn Dövme Salonu açtı! Evet, evet cidden yaptı bunu. Gelen ziyaretçilere ücretsiz geçici isterse kalıcı dövmeler, tişörtler, çıkartmalar, posterler ve daha bir dünya ürün ikramı yapıldı!





Bütün Suicide Squad karakterleri için yapılan tanıtım videolarını izlediniz mi?













Benim için bir filmin olmazsa olmazı olan şeylerden biri soundtrack parçalarıdır. Örneğin Inception, Interstellar, Guardians of the Galaxy'den etkilendiğimiz gibi etkilenmemizi istiyorlarsa mutlaka soundtrack parçaları iyi olmalı! Bütün parçalar yayınlanmasa da fragmandaki şarkı seçimleri ve soundtrack listesindeki parçalara çektikleri video klipleriyle Suicide Squad doğru yolda gidiyor. İşte Lil Wayne, Wiz Khalifa, Skrillex ve twenty one pilots gibi isimlerin de yer aldığı video klipleri, telefonunuza indirme isteği garantilidir!




Daha yolda gelenler de var! Jared Leto'nun klip için tekrar Joker kılığına girdiği ve klipte yer alacağı bir parça da yakında kulaklıklarımıza ulaşacak.


Bu arada Harley Quinn'i oynayan Margot Robbie'nin izleyiciler hakkında bir derdi varmış! Tamamen eğlence amaçlı olsa da yayınlanan bir videoda New England Patriots oyuncusu Rob Gronkowski'ye içini döken Robbie, insanların Suicide Squad'daki takım arkadaşlarına ''kötü'' oldukları için bok atmalarından bıkmış ve bunu dile getirmeye karar vermiş. Biz de aldık, altyazısını ekledik ve YouTube kanalımıza koymaktan eksik kalmadık.


Suicide Squad'ın gişede hedefi ve beklentileri ne?

Warner Bros.'ın DC filmleri gişede şu ana kadar bekleneni karşılayamadı, bu bir gerçek. İnsanlar aslında durumun böyle olmadığını düşünüp MCU'nun ilk iki filminin hasılatıyla karşılaştırma yapıyor. Evet, DCEU'nun ilk iki filmi MCU'dan hasılat olarak önde fakat Marvel bu filmleri daha çizgi roman filmleri popüler değilken çıkarmıştı. DC ise bu filmleri zirvede çıkarıp meyvesini topladı. Yani demek istediğim şu; DC Comics filmleri hasılat açısından daha başarılı olamadı. Man of Steel açılış haftasında 116 milyon dolar, genel toplamda sadece 668 milyon dolar toplayabilmişti. Çok şey beklenen Batman v Superman ise açılış haftasında 166, genel toplamda 872 milyon dolar toplayabildi. Şubat ayında vizyona giren Deadpool ile karşılaştırıldığında Batman v Superman gişede kesinlikle hayal kırıklığı yaratmış gibi duruyor. Çünkü BvS'nin bütçesi 250 milyon dolar iken Deadpool'ın bütçesi 58 milyon dolardı ve dünya çapında tam 782 milyon dolar topladı!

Bu kötü gidişin Suicide Squad ile sona ermesi bekleniyor. Warner Bros. açılış haftasında ne kadar beklediğini açıkladı; 125 milyon dolar! Evet bir Batman v Superman kadar değil çünkü Suicide Squad her ülkede farklı tarihlerde vizyona girecek, Batman v Superman bütün dünyada aynı anda vizyona girmişti.

Ön gösterim yorumları ve filme olan ilgiyi göz önünde bulundurursak Suicide Squad gişede Batman v Superman'i geçecek diyebiliriz. Hatta ''Suicide Squad 1 milyar doları geride bıraktı!'' haberini girmemiz de içten bile değil.


Suicide Squad karakterlerinden spin-off filmler gelir mi diye sormuştuk. Spin-off olmasa da diğer solo filmlerde yer alabilecek bolca karakter var!

Örneğin Captain Boomerang... Kendisi genel olarak The Flash düşmanlarından biri ve fragmanlardaki asiliği, agresifliği, mizahı ve muzipliğiyle Boomerang'ı biz çoktan sevdik. Captain Boomerang solo filmi yerine The Flash'de yer alması çok daha olası ve mantıklı olur.

Örneğin Deadshot... Arkham'a Batman tarafından tıkıldığını biliyoruz, San Diego Comic-Con'da açıklanması beklenen solo Batman filminde ana düşman olmasa da hikayesini devam ettirebilecek bir rolle filme dahil olabilir, sonuçta ''Die Bat Die'' yazısının karşılığını vermesi gerekiyor.

Joker ve Harley Quinn'in hangi filmde yer alması gerektiğini söylemeye bile gerek yok sanırım...


Benim her çizgi roman filmi için çok sevdiğim bir olay var. Yayınlanan her fragmanı defalarca izliyoruz ama yine de gözden kaçırdığımız, aslında önemli olan küçük detaylar oluyor. İşte onlar...

1- Killer Croc bir yamyam, Arkham'daki hücresinde sallanan etleri farkettiniz mi?


2- Captain Boomerang'ın bir torbadan çıkartılıp birine yumruk attığı sahneyi hatırlarsınız. Peki torbaya dikkatli baktınız mı? Boomerang, Avustralyalı bir karakter ve sanırsam Avustralya'dan ABD'ye torbanın içerisinde getirilmiş, şimdi neden sinirli olduğunu anladık!


3- Daha tam olarak ne olduklarını bilmesek de Suicide Squad'ın yoluna bir çeşit zombi tarzı yaratıklar çıkıyor. Killer Croc'ın bunlarla kapıştığı bir sahneye dikkatli bakınca bu yaratıkların asker üniforması ve onların silahını taşıdığını görebilirsiniz. Belki bir çeşit zihin kontrolü ya da beden ele geçirmedir?


4- Yukarıda Joker'in peşinde olduğu kişi hakkında bir tahminde bulunmuştum bu yazı SDCC 2016'dan önceydi. 26 Temmuz tarihli yazdığım şu anki yazıda birçok yeni TV Spot yayınlandı ve evet, Joker'in peşinde olduğu kişi gerçekten Alpha A01'imiş.



5- Taramalı silahla ateş eden elemanın sağ kolundaki yazıyı farkettiniz mi? ''Mr. Frost'' yazıyor. Çizgi romanlarda Joker'in Jonny Frost adında şofor, koruma ya da ayak işleri gibi görevlerde kullandığı bir adamı vardır.


6- Evet, kırmızı ve mavi boya Joker ve Harley Quinn'in etrafında bir kalp oluşturuyor :) Ayrıca bu maddenin içine girmeden önce Joker'in üzerinde kırmızı gömlek, Harley'nin üzerinde mavi gömlek vardı.


7- İlk olarak Harley Quinn'in ceketinde ''Property of Joker - Joker'e Ait'' yazıyor. İkinci olarak sol taraftaki beyaz tişörtün çevirisi ''Barış istiyorsanız, savaşa hazırlanın.'' ki bu tam olarak Amanda Waller'ın düşüncesi.


8- Unicorn mu? Peki.


9- Squad'ın ekipmanlarıyla birlikte toplandığı ve göreve koyulacağı sahne, evet Harley Quinn'in meşhur jester kostümü de orada!


10- Aşağıdaki fotoğrafta Captain Boomerang'ın banka soymaya çalıştığı bir sahne var. Uzun zamandır dile getirilen bir iddiaya göre The Flash filmde cameo yapacaktı. SDCC'de yayınlanan Justice League fragmanında ilk kez The Flash kostümünü ve speed force ile olan etkileşimini izlemiştik. Şimşekler benziyor, siz ne dersiniz?



Sevgili okurlar size aktaracaklarımız bu kadar, umarız keyif almışsınızdır. Şu andan itibaren vizyon tarihini beklemedeyiz. Okuduğunuz için teşekkürler!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget