SDCC 2016: Peter Quill'in babasının kim olduğu neden açıklandı?

İlk filmin başlangıç sahnesinden beri Peter Quill'in babası hakkında büyük bir gizem var. Bu gizemin ikinci filmde açıklığa kavuşacağını sanıyorduk, ama filmi izlerken olacağını sanıyorduk, filmden önce Peter Quill'in babasının kim olduğunu bilerek salona gireceğimizi değil.

Guardians of the Galaxy vol. 2 kadrosu bütün başrol oyuncuları ve yönetmeni James Gunn ile birlikte SDCC 2016'ya katıldı. Dün gece gerçekleşen panelde filmden bir adet fragman ve bir adet de sahne gösterildi. Bunlar resmi olarak yayınlanmayacak çünkü James Gunn meydan okumasını kazandı, kimse gösterilen videoları kameraya çekemedi. Resmi olarak fragman veya tanıtım yayınlanmayacak fakat James Gunn çıktı ve Peter Quill'in babasının kim olduğunu, kim tarafından canlandırıldığını açıkladı!

Haberin buradan sonraki kısmı Guardians of the Galaxy vol. 2'ye dair SPOILER içermektedir.


Peter Quill'in babasını Kurt Russell canlandıracak. Kendisi filmde Ego the Living Planet'ı karakteri rolünde, adam bildiğiniz gezegen yani. Nasıl mı bir oğlu oluyor? Bir ara canı sıkılıp insan olmaya karar verip insan formuna bürünüyor. James Gunn şöyle açıkladı;
İlk filmde insanların hiç beklemediği yerlere gidip hiç beklemedikleri şeyler yapmıştık. Aynısını ikinci film için de söyleyebilirim. Baby Groot'u ve Peter'ın babasını açıklayarak başlamak çok eşsiz bir yol. İnsanların eninde sonunda baba olayını çözeceğinden emindim. Bu açıklamayla bir mesaj veriyoruz. Bu film ''Hadi sinemaya gidelim de Peter Quill'in babasının kim olduğunu öğrenelim!'' tarzı bir film değil. Hikaye ve karakterler arasındaki ilişkiyle ilgili. Peter'ın babasının kim olduğunu filmin daha başlarında öğreniyoruz yani spoiler verme gibi bir durum yok. Evet babası bir gezegen. Nasıl olduğu filmde açıklanacak. Bana göre bu durum filmin merkezi ve en çok heyecanlı olduğum şey bu. Bir rakun konuşup silah kullanabiliyorsa bu da olabilir. 

Kurt Russell'ın canlandırdığı Ego the Livin Planet'ın insan formundayken kullandığı kıyafet SDCC 2016'da gösterildi!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget