Pazar Kahvesi #27

Pazar Kahvesi (18-24 Temmuz)


Doctor Strange/Punisher Serisi Duyuruldu
İsmi Doctor Strange/ The Punisher: Magic Bullets olacak bu seride Stephen Strange ile Frank Castle'ın yolu yeni bir mafya tehtidi karşısında kesişecekmiş. Yazarlığını John Barber yapacağı seri hakkında henüz başka bir açıklama yok.

Walking Dead Trailer


6.Sezonun son sahnesiyle herkesi merakta bırakan The Walking Dead'e yeni trailer geldi. 6.sezonun son sahnelerinde de geçen bu trailer hala Negan'ın kimi öldürdüğüne cevap veriyor. Fragman ile yetinemeyenler olarak da  dişimizi sıkıp 7.sezonu beklememiz gerekecek. Hazır dişimizi sıkmak derken 7.sezonun çıkış tarihi de belli oldu. 23 Ekim itibariyle izleyebileceğiz The Walking Dead'in 7.sezonunu. 

Saucer Country IDW'ye Transfer Oldu

Daha önce Vertigo'da 14 sayılık yayın hayatı olan Saucer Country 3 yıl aradan sonra geri döndü. Ama Vertigo ile değil. Artık IDW etiketiyle yayınlanacak seri için Vertigo'da ilk 14 sayıyı yazan ekip iş başında olacak. Paul Cornell ve Ryan Kelly ikilisi uzun uğraşların sonucunu almışlar gibi duruyor. IDW aynı zamanda Vertigo'nun yayınladığı ilk 14 sayıyı da yeniden yayınlayacak. 

Richard Rider Geri Döndü

İlk Nova Richard Rider uzun bir aradan sonra aramıza geri dönüyor. Marvel'in Marvel Now! dönemine girmesiyle birlikte çıkacak yeni Nova serisinde görmeye devam edeceğimiz Richard Rider serisini Sam Alexander yani şimdi ki Nova ile paylaşacak. Seri hakkında henüz yayınlanan başka bir bilgi yok


Deadpool&Venom Serisi Geliyor

Deadpool's Secret Secret Wars'ın devam serisi olacak bu 5 sayılık Deadpool:Back in Black serisinde Venom'un Deadpool ile birleşmesi anlatılacak. Muhtemelen Deadpool'un Secret Secret Wars serisinde bulacağı Siyah simbiyot bu seriye yön verecek. Seri bizi şaşırtmayacak şekilde Cullen Bunn ve Salva Espin ikilisinden çıkacak. İlk sayı Ekimde okuyucusuyla buluşacak. 

Black Panther'e Yan Seri Yolda

Black Panther'e yan seri olacak Black Panther:World of Wakanda, Ayo ve Aneka ikilisinin üstünden gidecek yazar koltuğunda ana seriyi de yazan Ta-Nehisi Coates bulunacak ona ayrıyetten Roxane Gay'de bu seride yazarlık yapacak. Çizimleri ise Alitha Martinez üstlenecek. Seri hakkında verilen detaylar şimdilik bu kadar.

James Bond Yazarını Buldu

James Bond'a yeni çıkan devamlı serinin yanına bir de mini seri geliyor. James Bond:Hammerhead isimli bu serinin yazar koltuğunda ise Green Arrow:Year One ve Daredevil:Shadowland gibi hikayelerinin ardındaki isim Andy Diggle oturacak. 6 sayılık bu serinin çizerliğini ise Luca Casalanguida yapacak. James Bond bu seride Radikal bir Anti-Kapitalist ile yüzleşecek.İlk sayı Ekim ayında okuyucuyla buluşacak.



Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget