SDCC 2016'da Spider-Man: Homecoming fragmanı gösterildi


Justice League kadrosundan bir çıkarma bekliyorduk fakat Spider-Man: Homecoming kadrosunun Kevin Feige ile gelmesi büyük sürpriz oldu. Panel sonrası elimizde Michael Keaton'ın Vulture'yi oynadığı, Zendaya'nın Michelle adında Peter'ın liseden bir arkadaşını canlandırdığı ve yukarıda yer alan konsept çalışma var. Yönetmen John Watts birkaç açıklama yaptı;
MCU içinde yaşanacak gayet güzel bir evren. Bu bir lise filmi. Onuncu sınıfta bir çocuğun bu tarz güçlerle imtihanını izleyeceğiz. Hepimize bu fırsatı sağladıkları için Kevin Feige ve Amy Pascal'a teşekkür ediyorum.
Katılanlara ise filmden bir fragman gösterildi. Eğer fragmanı beklemek istiyor ve sürprizi kaçmasın diyorsanız haberi bu noktadan sonra okumamalısınız.


Gösterilen video Peter Parker'ın okulu ile başlıyor, arka planda Bad Reputation şarkısı çalıyor. Peter koridorda yürürken; ''Her maceranın bir başlangıcı vardır.'' Spider-Man: Homecoming logosu ekrana geliyor. Daha sonra Fen Bilimi dersinde Peter'ı bilgisayarından Giant-Man ile olan savaşını izlerken görüyoruz. Tony Revolori tarafından canlandırılan Flash'a öğretmen tarafından bir soru soruluyor ve yanlış cevaplıyor. Peter bilgisayarının ekranını indirip sorunun cevabını veriyor. Flash tarafından da pis bir bakış yiyor. Kimya dersinde Peter'ı ağ atıcıları ile uğraşırken görüyoruz. Zendaya tarafından canlandırılan Michelle, Spider-Man'in ne kadar seksi olduğundan bahsediyor ve Peter'a neden konuşmaya dahil olmadığını soruyor. Peter da geçiştirme bir gülümsemeyle yanıt veriyor. Bir diğer öğrenci ise Peter'ın neyle uğraştığını görmek için hamle yapıyor. Ekrana Peter'ın Spider-Man kostümünün üzerine giydiği bir kapüşonlu ile yokuş aşağı koşusu geliyor ve bir duvara tırmanmaya başlıyor. Tekrar Kimya dersine geri dönüyoruz, Peter'ın ne gizlediğini görmeye çalışan kız; ''Sadece şaka yapıyorum, ne yaptığın umurumda değil.'' Ekrana tekrar filmin logosu geliyor, daha sonra Iron Man ve Falcon karışımı efsane gözüken yeşil bir zırh ile Vulture geliyor! 

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget