BATMAN'IN YENİ OYUNCAKLARI!

Her ne kadar Justice League’in vizyon tarihi 2017 olsa da sene sonunda vizyona gireceği için bu süper kahraman show’una daha çok var. Kısa bir süre önce Comic-Con’da ansızın yayınlanan Justice League özel çekim hepimizi şaşırtmış ve mutlu etmişti. Ancak beni bu çekimden daha fazla heyecanlandıran bir haber vardı. O da Batman’in filmde kullanacağı iki yeni oyuncağı oldu!

BvS’de Zack Snyder Batman’e dair her şeyi kusursuza yakın kullanmıştı ve buna efsanevi Batmobile de dahildi. Ancak hiç kimse Batmobile’i bir kez daha görmeyi beklemiyordu, en azından solo Batman filmine kadar. Haziran ayında çıkan haberler doğrultusunda öğrendik ki sadece Batmobile değil, Justice League’te Flying Fox ve Knightcrawler isimli iki yeni aracı daha göreceğiz. Batman bu araçları hangarında tutuyormuş. Şimdi Çizgi Kafe okurları hazırsanız sizin için derlediğimiz haberde bu bebekleri tanıyacağız:


GÜNCELLENMİŞ BATMOBILE

Resimde de gördüğünüz üzere yeni Batmobile siyah ve yeni silahları var. BvS’de Batman’in Batmobile’i yıllardır kullandığı özellikle vurgulanmıştı ve  bunu aracın yıpranmış dışından görebiliyorduk. Yeni Batmobile ise boyanmış ve silah gücü arttırılmış!


KNIGHTCRAWLER

Bu Batman’in tamamen yeni araçlarından biri! Bir örümceği anımsatan tasarımıyla bu bebek Batmobile’in giremediği yerlere giriyor ve duvarlara tırmanabiliyor! Parademon'lar için bir alev püskürtücüsü bile var. Filmde Nightcrawler’ın asıl marifetlerini Gotham’ı Metropolis’e bağlayan terk edilmiş bir tünelde izleyeceğiz!


FLYING FOX

İşte en merak ettiğim şey! Bu bebek kesinlikle Batwing'le kıyaslanmamalı! Bir B-52’den daha büyük ve Batmobile’i taşıyabiliyor. Tasarımı II. Dünya Savaşı'ndan kalma bir Wayne Girişimcilik uçağından geliyor. DCEU’da bundan sonra Justice League’in ulaşım aracı olacak. Flying Fox’un aynı zamanda suya iniş yapabilme ve cloaking (saklanma) gibi özellikleri var. Filmde bu aracı Alfred’in kumanda ettiği sahneler de var.


Sizin görüşleriniz neler? Sizce bu yeni araçlar filme yeni bir soluk getirecek mi?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget