Rotten Tomatoes'i kapatma kampanyası geri çekildi

Daha dün yaptığımız haberde Batman v Superman'den sonra Suicide Squad'a da düşük puan veren Rotten Tomatoes'i kapatmak için DC hayranları tarafından bir imza kampanyası başlatıldığından bahsetmiştik. change.org üzerinde yaklaşık 17.000 imza toplanmışken Abdullah Coldwater kampanyayı durdurma ve geri çekme kararı aldı.
Bunu yapmamın sebebi DC hayranları olarak öfkemizi belli etmek istememdi. Bu kadar ciddiye alınacağını düşünmemiştim. Biraz düşündükten sonra bu eylemi mantıksız buldum, kampanyanın yaptığı tek şey çatışma ve fikir ayrılığı çıkarmaktı. Filmler zevk alınacak şeylerdir, fikir ayrılığı ise bunların tam tersi.
Bir sürü farklı internet sitelerinin ve yazarların verdiği puanları bir araya getirip bunun ortalamasını çıkaran Rotten Tomatoes'a karşı böyle bir uygulama yapmak zaten anlamsız ve mantıksızdı. Ayrıca ''Rotten Tomatoes kasten DCEU'yu eziyor.'' söylemleri de var ki DC filmlerini yapan stüdyo Warner Bros., Rotten Tomatoes'in %30 hissesine sahip. Suicide Squad'a Rotten %37, Metacric ise %42 vermiş. Bunlara internette en saygı duyulan iki puanlama sitesi diyebiliriz. Herkesin yorumu kendine, yapılacak tek şey vizyon tarihini beklemek. Suicide Squad burada 12 Ağustos'ta vizyona giriyor, biz de incelememizle karşınıza çıkacağız. Takipte kalın!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget