SDCC 2016: Thor: Ragnarok logosu spoiler vermiş olabilir

San Diego Comic-Con 2016 fırtına gibi geçti değil mi? Önce DC Films çıktı, ardından Marvel Studios ama DC Films öyle şeyler yaptı ki Marvel'ın duyuruları pek de etki etmedi açıkçası. Marvel panele Doctor Strange ve Guardians of the Galaxy vol. 2 ile katıldı. Sürpriz olarak da Black Panther kadrosunu, yeni Captain Marvel Brie Larson'ı, Thor: Ragnarok ve Spider-Man: Homecoming'den birkaç açıklama getirdi.

Thor: Ragnarok yeni logosu yukarıda yer alıyor, logo genel olarak pek tutulmasa da daha doğrusu filmin karanlık havasını yansıtmadığı düşünülse de bunun arkasında başka bir şey olabilir.

Marvel'ın panelinde resmi olarak yayınlanmasa da katılımcılara Thor: Ragnarok'dan bir video gösterildi. Loki'nin yeni kostümü, Asgard, yaralı Thor ve bir taht odasında yer alan Tanrı görünümlü kişiler videoda yer alıyormuş.


O kişiler söylenene göre The Eternals! Logoda da gördüğünüz üzere üst taraf sarı, alt taraf mavi renkli aynı Eternals'ın olduğu gibi. Marvel'ın bu tarz yüce varlıkları evrene dahil edebileceği iki adet serisi var; Thor ve Guardians of the Galaxy. Özellikle Thor'un bu konuda daha başarılı olamadığını düşünürsek Ragnarok için beklentileri yüksek tutmamızda fayda var.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget