SDCC 2016: iZombie'nin 3. Sezonundan Haberler Var!

iZombie'yi izliyor muydunuz? Eğer bana soracak olursanız, şu an yayınlanan çizgi roman dizileri arasında en tatlı uyarlama olduğunu söyleyebilirim. Oldukça eğlenceli ve keyifli bir dizi. Örneğin, Arrow 4. sezonunu izleyeceğinize 2 sezon iZombie izleyin.

Dizinin yaratıcısı Rob Thomas, Comic-con'da iZombie'nin yeni sezonu hakkında bazı duyurular yaptı. Uyaralım, bundan sonraki kısım dizinin ilk 2 sezonuna dair spoiler içermektedir.,

Liv'in aslında bir zombi olduğunu artık bütün yakın çevresi bildiği için 3. sezonda artık sırlarla, gizemlerle uğraşılmayacak. 2 sezondur sürekli bu sırları ve ortaya çıkmalarını izlemek dizinin izlemesi en zor şeylerindendi. En azından artık bunu görmeyeceğiz.

Bunun yanı sıra, dizi yeni bir formata geçecek. Önceki sezonlarda, her bölüm yeni bir cinayeti Clive ile Liv'in çözmesini izliyorduk. Yeni sezonda bir cinayet iki bölümde anlatılacak. Birinci bölümde Clive cinayeti çözecek, ikinci bölümde ise Peyton cinayetin davasına girecek.

Bunların yanı sıra Clive ve Ravi'nin geçmişlerini göreceğiz, Blaine'in babası geri dönecek ve tabii ki sezon finalinde hatırladığımız zombi askerlere karşı Liv tarzı zombilerin savaşını muhtemelen izleyeceğiz.

Heyecanlandınız mı?


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget