SDCC 2016: Agents of S.H.I.E.L.D.'dan Ghost Rider Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!


Geçtiğimiz aylarda Marvel'ın Agents of S.H.I.E.L.D. dizisine Ghost Rider'ı getirip getirmeyeceğini konuşmuştuk. O haberimize şuradan ulaşabilirsiniz. Artık bu söylenti doğrulandı, 4. sezonda Ghost Rider olacak. Ancak Ghost Rider, hepimizin tanıdığı Johnny Blace değil, Marvel Now döneminde bu ismi alan Robbie Reyes olacak.

Dizinin başındaki isimler olan Jed Whedon ve Maurissa Tancharoen, neden Blaze'i değil de Reyes'i seçtiklerini şöyle açıklamışlar:
Reyes, çizgi romanlara daha yeni bir karakter olduğu için onun versiyonunu kullanmayı seçtik. Ayrıca onun geçmişi ve arka planı, diziye eklemek için ilgi çekici şeylerden birisiydi.
Diziye nasıl sokulacağı konusunda ise, çizgi romanlardan parçalar alacaklarını ve karakterin özüne sadık kalacaklarını söylemişler.
Ghost Rider'ın farklı versiyonlarından parçalar alacağız. İşler Robbie'de daha farklı. Onu başka şeylerle karıştırıp eşleştireceğiz. Karaktere sadık kalacağız, nereden geldiğine, küçük kardeşine varana dek.
Diziye neden Ghost Rider'ı soktuklarını ise şöyle ifade etmişler:
Doctor Strange filminin de gelmesiyle Marvel artık yeni sulara açılıyor. Biz de bu fırsattan istifade ederek neden sevdiğimiz bir karakteri olaya dahil etmeyelim diye düşündük.
Gabriel Luna, Robbie Reyes'i oynayacak.

Comic-Con'da gösterilen tanıtım fragmanı ise şu:


Agents of S.H.I.E.L.D.'ın 4. sezonu 20 Eylül 2016 tarihinde başlacayak.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget