SDCC 2016: Fargo tadında bir çizgi roman dizisi: Legion fragmanı yayınlandı!


Legion dizisinden haberiniz var mıydı? Yoksa, ilk önce 2017 yılında yayınlanacak olan dizinin, dün akşam gösterilen enfes fragmanını izlemenizi öneririz.



Peki, neden başlıkta Fargo benzeri dedik? Öncelikle şunu söyleyeyim, Fargo'yu izlememişseniz mutlaka ama mutlaka izleyin. Zaten izleyenler, fragmandan Fargo havasını alacaktır ancak mesele sadece bu hava değil. Dizi, yine Fargo'nun kanalı, Fox Stüdyolarının parçası olan FX'e ait. Ayrıca dizinin başındaki isim, Fargo dizisinin, senaristi, yapımcısı ve 1 bölümünün yönetmeni Noah Fawley. Neden sürekli Fargo diyorum? Çünkü Legion'un referans noktası olacak Fargo. Bu yüzden emin olun çok ama çok sağlam bir dizi bizi bekliyor diyebilirim.

Legion karakteri ise, mutantların en büyük isimlerinden birisi olan Charles Xavier'ın, kendisinden habersiz doğan gayrimeşru oğludur. Sürüsüne bereket süper gücü vardır ancak korkunç derecede fazla zihinsel rahatsızlığı vardır. Kişilik bozukluğunun farklı bir seviyesini yaşamaktadır ve her farklı kişiliği, güçlerinden birisini kullanır.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget