Spider-Man'in MCU'daki Başarısı Fox'un Dikkatini Çekmiş!


Deadpool kesinlikle muhteşem bir başarı sağladı ancak Fantastic Four filmi de resmen faciayken X-Men: Apocalypse, ikisi arasında kendisine yer buldu. Yani, Fox'un film karnesi çok fazla kabarık değil. Öte yandan uzun zamandan beri Spider-Man'den verim alamayan Sony, Marvel ile işbirliği yaparak karakteri Captain America: Civil War'a verince, insanlar kelimenin tam anlamıyla ağzı açık ayrıldı sinemadan. Ve şimdi herkes dört gözle Spider-Man: Homecoming filmini bekliyor.

İşte Marvel'ın, film hakları Sony'e ait olan bir karakterle bu kadar başarılı bir iş çıkarmış olduğunu gören Fox, kendi karakterleri için de bu opsiyonu düşünmeye başlamış.

Collider Heroes'un son bölümünde, Kevin Smith'in Fatman on Batman podcastinin yapımcılarından Matt Key bu konuyla ilgili bazı şeyler duyduğunu söyledi.
Kaynaklarımla, Fox ve Marvel'daki küçük kuşlarımla, çok olmasa da biraz konuştuk bugün ve bana Fox'un Marvel konusunda bazı düşüncelerde olduğunu söylediler. "Hey, şu Marvel'la Sony'nin Spider-Man'e yaptıklarını gördünüz mü? Belki..." gibisinden şeyler söylediler. Belki bu ihtimal hemen olmaz, yıllar sürer ama zaten olursa da böyle olur. Fox'la Marvel bu şekilde el sıkışırlar.
Henüz daha kesin bir şey yok ancak bu söylenti bütün interneti kasıp kavurmuş durumda, Doğrudan bu olayın olduğunu görmesek de muhtemelen önümüzdeki haftalarda daha fazla dedikodu duymamız muhtemel.

Ancak X-Men, Fantastic Four ve Avengers'ı, Galactus'a karşı savaşırken izlemek güzel olmaz mıydı?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget