Pazar Kahvesi #23

Pazar Kahvesi (16-22 Haziran)


8 Şehirde Jupiter's Legacy Avı

Mark Millar'ın yazdığı Frank Quitely'nin çizdiği Image Comics serisinin ikinci bir serisi çıktı. Yine aynı ikiliden çıkan bu serinin ilk sayısı bu ay içerisinde çıktı. Serinin çıkmasıyla Image Comics ufak bir sürpriz yapmış. 8 şehirde şehrin bir kısmına sayının üstünde Golden Ticket yazılı bir kağıtla bir dosya içerisine koyarak saklamışlar. Glasgow, Jakarta, Dublin, Chicago, Melbourne, New York, Los Angeles ve Londra'ya saklayan Millar ve Quitely şu adresten de sakladığı yerin ipuçlarını vermişti. Bu şehirlerde yaşamadığımız için umutlanmaya gerek yok, eğer yaşıyorsanız da muhtemelen çok geç çünkü 8 fasikülden 7'si bulunmuş durumda. Peki o Golden Ticket yazılı dosyayı bulanlar ne kazanıyor? Aynı fasikülün Quitely'nin kişiye özel imzaladığı versiyonunu.

Green River Killer Yönetmeni ve Başrolünü Buldu

Bu hafta Pazar Kahvesine pek çok film duyurusu haberi aldık. Her hafta en az bir tane çıkardı zaten ama bu sefer tamı tamına 4 farklı serinin film duyurusu geldi. Bunlardan ilki de aslen gerçek bir hikayeden alınma, Dark Horse Comic tarafından çizgi roman serisi olarak da yayınlanan Green River Killer:A  Detective Story. 7 kadını öldürdüğü için bu adı alan Gary Ridgway, yakalandıktan sonra 71 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmiştir. Üstüne 49 cinayet davası açılan Ridgway'in hikayesini anlatacak bu filmin başrolü, senaristi ve yönetmeni Michael Sheen olacak.   Michael Sheen'in oynayacağı karakter bahsettiğimiz çizgi romanı yazan Jeff Jensen'ın babası Tom Jensen'ı oynayacak. Tom Jensen, Green River Killer'ın işlediği cinayetleri araştıran bir gazeteciydi. Film Dark Horse Entertaintment ve QC Entertaintment tarafından yapılacak. Filmin çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Suicide Squad İle Ödül Kazan

Bahsettiğimiz Jupiter's Legacy avının bize pek bir faydası olmadıysa da bu haber eğer resim yeteneğiniz varsa size yardımcı olabilir. WB, Suicide Squad ile alakalı bir fan art resim yarışması düzenliyor. Yarışmanın sonun da kazanırsanız 1000$ ile 1 Ağustos'ta Suicide Squad'ın New York Premiere'ine katılma şansı bile elde edebilirsiniz. Ayrıntılar için buraya tıklayabilirsiniz.

Yeni Vixen Belli Oldu

Daha önceki haftalarda Vixen'in Legends of Tomorrow kadrosuna düzenli olarak katıldığını ama bir oyuncu değişiklşiğine gidileceğini duyurmuştuk. İşte Legends of Tomorrow'da Vixen'ı oynayacak yeni oyuncu belli oldu. Star Wars:The Force Awakens'da rol alan Maisie Richardson-Sellers yeni Vixen'imiz olacak. Ama bu rol değişikliği tam olarak bir rol değişikliği değil. Bu cast haberiyle birlikte gelen bilgiye göre  Maisie Richardson-Sellers'ın rolü, Vixen animasyonunda ve Arrow dizisinde rol alan Vixen'in büyükannesi olacakmış. Muhtemelen JSA ekibinde göreceğimiz bu yeni Vixen eskisinin yerine yapılan bir oyuncu değişikliğinden ibaret değil yani.

Jupiter's Legacy Senaristini Buldu

2015'in Nisan ayında Millar ve Quitely ikilisinin çıkarttığı bu çizgi roman serisinin film hakları Lorenzo di Bonaventura tarafından satın alınmıştı. O günden beri de pek ses çıkmamıştı bu filmden. Şimdi ise film için senarist bulunmasıyla filme dair hareketlenmeler başladı. İşin ilginç yanı film için seçilen senaristler bize biraz tanıdık. Guardians of Galaxy filmlerinin yönetmeni James Gunn'ın kardeşi Brian Gunn ile kuzeni Mark Gunn üstlenecek Jupiter's Legacy'nin senaristliğini. Kendileri aynı zamanda Journey 2 ve 3 filmlerinin de senaristiydi. Aynı zamanda 2gether aslı dizinin de senaristliğini yapmışlardı. 


Spider-Man Homecoming de Boş Durur Mu? Yapıştırmış Cast'i

Spider Man:Homecoming hiç hız kesmeden cast'ine yeni oyuncular eklemeye devam ediyor bu hafta da tam 5 oyuncu cast kadrosuna eklendi. Bunlardan biri Fargo'nun 2.sezonunda da gördüğümüz Bokeem Woodbine. Bir villian'ı oynayacağı söyleniyor kendisinin. Logan Marshall-Green ve Vulture'ı oynayacağı söylenen Michael Keaton'dan sonra cast kadrosuna eklenen 3.aktör kendisi. Filmde muhtemelen irili ufaklı birden çok villian göreceğiz ama Woodbine'ın rolünün büyüklüğü için bir şey söylemek şuanda pek mümkün değil. 

Better Call Saul dizisinden tanıdığımız Michael Mando da cast'e eklenenler arasında. 3 genç aktör de caste eklendi. Bahsettiğimiz bu 3 genç aktör Isabella Amara, Jorge Lendeborg, Jr., ve J.J. Totah. Kendilerinin filmdeki rolü oldukça küçük olacak.

The Raid Filmi Çizgi Roman Oluyor

Hep çizgi romanlardan filme dönüştürülen serileri duyuracak değiliz. Bu sefer de filmlerden çizgi romana dönüşecek bir seriyi duyuralım. Gerath Evans'ın yönettiği 2 filme sahip The Raid serisi Titan Comics ile birlikte bir çizgi roman serisi olacak. Seri için henüz bir yazar çizer kadrosu belirlenmedi ve serinin ne zaman çıkacağı kesin değil.

Yeni Poison Ivy Belli Oldu

Gotham'ın ilk bölümünden itibaren görülen Poison Ivy karakteri için bir oyuncu değişikliğine gidildi. Clarie Foley'in oynadığı rolü artık Maggie Geha üstlenecek. İki aktristin yaş farkı oldukça dikkat çekiyor tabii bu da akıllara acaba bir zaman atlaması mı olacak sorusunu getiriyor.

Fables Yeni Bir Seri İle Geri Dönüyor

Bill Willingham'ın yarattığı 2002'de yayım hayatına başlayan, 150.sayısı ile birlikte 2015'te yayım hayatını sonlandıran Fables, 14 Einser ödüllü kazanmıştı. Pek çok spin-off serisine hatta bir de oyuna sahipti seri. Şimdi bir başka spin-off serisiyle geri dönecek. Everfather isimli bu seri Fables:Wolf Among Us adlı çizgi roman serisinin ardındaki ekip Matthew Strugles ve Dave Justus tarafından yazılıp Travis Moore tarafından çizilecek. Seri Eylül ayında ilk sayısıyla okurlarıyla buluşacak.
 

Aleister Arcane Film Oluyor

IDW imzası taşıyan serinin yazarlığını Steve Niles yapmıştı. Bu korku türündeki çizgi romanın filminin yapımcılığını Steven Spielberg'in kuruculuğunu yaptığı Amblin Entairtment'ın üstlenecek. Filmin yönetmenliğini Eli Roth yaparken başrolde de Jim Carrey oynayacak.  

Broom-Hilda Film Oluyor

Russell Myers'in yazdığı Broom-Hilda serisinin film adaptasyonunda yapımcılığı Gilbert Adler ve Jason Rosenberg üstlenecek. Gilbert Adler, bir HBO dizisi olan Tales From the Crypt ve Superman Returns filmininde yapımcılığını üstlenmişti. Film hakkında henüz başka bir detay verilmedi. 

Amulet Film Oluyor

Kazu Kibuishi'nin yazdığı Grafik Roman serisi Amulet'in yapımcılığını CBS'nin yakın dönemde çıkaracağı Star Trek dizisinin de yapımcılığını yapan Aron Coleite'nın yapması bekleniyor. America by Scholastic firması tarafından yayınlanan bu seri, Overbrook Entairtment ile 20th Century Fox firmalarının ortaklığıyla yayımlanması bekleniyor.


Hilda, Netflix'te Birlikte Animasyon Serisi Olacak

Luke Pearson'ın yazıp çizdiği Hilda, Netflix ile birlikte animasyon serisi olma yolunda. Luke Pearson'ın bizzat bildirdiği bu habere göre. animasyon serisi 2018 yılında çıkacak. 


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget