Zack Snyder Batman v Superman'i neden öyle bitirmiş? Açıkladı!


Batman v Superman: Dawn of Justice'i izlemeyenlere SPOILER UYARISINI yapıyorum ve en yakın salona davet ediyorum. İzleyenleri ise filmin tek lokmada gidecek incelemesine.


Doomsday, Superman'i kalbinden bıçaklamış ve Çelik Adam hayatını kaybetmişti, bunu yaparken son bir kez kahramanlığını gösterip Doomsday'i öldürmeyi başarmış ve çizgi romanların iki ebedi düşmanı ilk ve son kez savaşmıştı.

Tabii bunlar son sahnede Superman'in aslında ölmediğini görene kadardı. Superman geri dönecek ve hatrı sayılır bir zaman sonra da büyük ihtimalle Doomsday de evrene tekrar katılacak. Çünkü Doomsday'in 20 dakikalık bir karakter olmadığını hepimiz biliyoruz.

Zack Snyder katıldığı röportajda aynen şunları söyledi;

DC evreninin ve filmin ciddiyetini arttırmak için Superman'i öldürmemiz gerektiğini düşündüm. Bu sonsuza kadar gittiği anlamına gelmiyor. Superman'i öldürmemizi gerektiren sebeplerden biri Justice League kadrosunu Bruce Wayne'nin kurmasını istememizdi. Eğer yanında Superman gibi biri olursa Justice League'i kurmak biraz daha kolay olurdu, değil mi? Bruce Wayne'nin tek tek gidip diğer kahramanları bulmasını ve ikna etmesini istedik. Superman olmadan takım daha güçsüz olacak çünkü Superman neredeyse ''güçlü'' kelimesinin anlamı. O olmadan bazı şeyleri farklı yollarla çözmeleri gerekecek. Superman, süper kahramanların Michael Jordan'ı. Bir şey yapılacaksa onun yapacağını biliyorsunuz.

Batman v Superman: Dawn of Justice size en yakın sinemada oynuyor! Vakit kaybetmeyin!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget