Pazar Kahvesi #10


Pazar Kahvesi 21-27 Mart

Kendine yönetmen bulamayan The Crow, Marvel'in kafa patlattıran posteri, Empire'ın X-Men kapakları ve daha fazlası hemen aşağınızda. Buyrun beraber bakalım o haberlere.


Marvel'den Yepyeni Teaser

Marvel "No More Dead" posterinden sonra "Death of X" diye bir teaser yayınlayarak kafaları allak bullak etti. Tabii önce "Ölüm yok demişlerdi şimdi niye X'in Ölümü diyorlar" diye gaza gelmek yerine "Kim ölüyor la?" diye gaza gelip kafa patlatmaya başladık. Tabii ki aklımıza ilk X-Men geldi. Ama X-Men'den kim ölecekti. Xavier desen ANAD'da zaten ölü. Keza Cyclops da. X-Men takımlarının başında Storm ve Magneto var. Ama bana kalırsa ölecek olan bunlar da değil. En iyi tahminim Mutantlık genini yok etmeleri üzerine. Ama belki de orada henüz açıklamadıkları X kişisinden bahsediyorlardır. Kim bilir?


Supergirl'ün Maxima'sı Belli Oldu

Maxima Superman'e platonik olarak aşık olan bir uzaylıdır. Ve kendisini yakın süreçte Supergirl'de göreceğiz gibi. Oynayacak oyuncuda belli. Amerkan güreşi denince akla gelen ilk isim olan WWE'nin divalarında Eva Torres canlandıracak.


The Crow Yönetmenini Kaybetti

1989'dan beri çizgi roman dünyasında yeri olan The Crow'un beyaz perdeye yeniden geliş ihtimali ise şu an çok zor gibi duruyor. 2008 yılında hayata geçirilmesi planlanan bir projeydi aslında. Ama işin başına geçen yönetmenler projeyi bırakma konusunda baya istikrarlılar anlaşılan. İlk olarak Blade'in yönetmeni Stephen Norrington başına geçti projenin. sonrasında 28 Weeks Later'dan Juan Carlos Fresnadillo ve Rings'den F. Javier Guitierrez'in birlikte yürütmesi kararlaştırıldı projeyi. Onlarda ayrıldılar projeden şimdi ise Corin Hardy bırakıyor. Üstelik filmin tek sıkıntısı yönetmen de değil. Hangi şartlarda çalışıyorlarsa artık aynı istikrarı başrol oyuncuları da sürdürüyor. Luke Evans, Jack Huston gibi isimlerin projeden ayrılması ve Sam Witwer'in de başrol söylentilerinin sadece söylentide kalmasıyla birlikte 3 başrol ve 4 yönetmen kaybetti bu film. Rekoru varsa bu işin ona doğru koşuyor şu an. Bu saatten sonra bu film çıkarsa bir mucize olur. Bekleyeni varsa boynunu büküp başka projeleri beklesin.


Harley'e Sinematik Makyajı

Bildiğiniz gibi çizgi roman uyarlaması filmler her ne kadar aslı olan çizgi romanlardan önemli parçalar taşısa da film çıktıktan sonra bu olay tam tersi şekilde oluyor. Filmden çizgi romana bazı şeyler aktarılıyor. Ve Harley Quinn'in başına gelen de aynen bu. Kendisini ilk olarak Paul Dini sayesinde efsanevi The Batman Animated animasyonunda gördük. O günden bugüne ne kadar değişim geçirdiği ortada. Ve yeni çıkıcak Suicide Squad filmindeki imaj, yazar-çizer ekibinin hoşuna gitmiş olacak ki -ya da okurların hoşuna gideceğini düşünmüş olacak ki- bunu çizgi romana yansıtmayı istemişler.


X-Men Age of Apocalypse Empire Kapakları

Şimdi gelin haberin bu kısmında bir soluklanıp sizi güzel görsellerle başbaşa bırakıyoruz. Filmden bir beklentiniz yoksa bile X-Men sever olarak bu görseller hoşunuza gidebilir.







Force Awakens'ın Silinen Sahnenin Teaser'ı

Evet, Zincirleme isim tamlamasına örnek olarak verebileceğiniz başlıkda da dediği gibi silinen sahnenin teaser'ı yayınlandı. Buyurun dostlar, bakalım inceleyelim bir teaser'ı.



Lego Batman Batcave Teaser'ı

Bu seferde başka bir teasera bambaşka bir yere gidiyoruz. Batcave'i, Beatbox yapan Batman'i ve daha fazlasıyla karşınızda Lego Batman Teaser'ı.



Most Wanted'dan Cast Haberleri

ABC'ni Agents of Shıeld dizisinin spin-off'u olarak çıkacak diziyi daha önceki Pazar Kahvelerinde duyurmuştuk şimdi de yeni cast haberleri geldi diziden.
Diziye, The Mummy'den tanıdığımız ve ayrıca daha önce Dr.Fate ve Ra's Al Ghul'u seslendiren Oded Fehr ve Sons of Anarchy ve Law&Orders dizilerinde ufak roller alan Fernanda Andrade eklendi. İkisininde rolü belli değil bekleyip göreceğiz.


Bu haftalıkda topladığımız haberler bu kadardı. Bir sonraki pazarda buluşmak dileğiyle. 

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget