Detaylı Deathstroke set fotoğrafı incelemesi

Joe Manganiello'nun DCEU'da Slade Wilson/Deathstroke'u canlandıracağı ve Batman solo filminde baş düşman olacağının üzerinden daha çok geçmedi, damarlarımızdaki hype etkisini sürdürüyor. Justice League çekimleri yavaş yavaş sona doğru yaklaşırken de yönetmen Zack Snyder arada Twitter hesabından set fotoğrafları paylaşarak bazı şeyleri açıklığa kavuşturma ve heyecanı arttırma amacında.

Hatırlarsanız J. K. Simmons'ın spor salonunda bir fotoğrafı internete düşmüştü ve hepimiz inanılmaz şaşırıp merakla nasıl bir karakter olacağını beklemeye koyulmuştuk. 17 Eylül #BatmanDay sırasında Snyder bu beklentimizi setten Jim Gordon'a ilk resmi bakışı paylaşarak giderdi.


Bizi tatmin eden Jim Gordon'dan sonra Zack Snyder dün yine Twitter hesabından bu sefer kendisinin bir fotoğrafını paylaştı fakat burada önemli olan masada elinde kalemle ne üzerinde çalıştığı! Fotoğraf aşağıda:


Bu uzaklıktan bakınca belli olmuyor tabii ki. Bir de yakından bakmak lazım.

Şimdiden uyarayım; OLASI SPOILER içerir!


1. Kare: Arkada dağlık bir alan var. Sırtındaki silah ve kılıçla Deathstroke kendisini belli ediyor ve uzak çekimde kameraya doğru yaklaşıyormuş gibi duruyor. Dağlık alanın sebebi ise sanırım Lex Luthor'ın Arkham'dan kaçıp sığındığı yer. Ortada havuz bile var yahu.

2. Kare: Artık Deathstroke olduğundan eminiz. Karşısında biri var, kabak gibi bir kafa bize selam çaktığı için çok büyük ihtimalle o kafa Lex'e ait. Wilson ile bir görüşme yapacaklar. İkisinin ortak ilgi alanı ne? Evet Batman!

3. Kare: Deathstroke bir sandalye çekip oturmuş. Lex'in üzerinde jilet gibi bir takım elbise, sağ tarafında buzluk ve şampanya (en kötü şarap olsun) şişesi var. Lex Luthor kaçak olduğu için restaurant olması zor, ilk karedeki tahminimiz gibi kendi sığınma mekanı olabilir.

4. Kare: Deathstroke maskesini çıkartıyor. Belki Lex'in söylediği bir şey ilgisini çekmiştir?

5. Kare: Karşımızdaki sakalıyla bıyığıyla Slade Wilson!

6. Kare: Ok işaretinden tahmin ediyoruz ki kamera Wilson'ın yüzüne doğru bir yakınlaştırma yapıyor.

7. Kare: Burası biraz karışık ama karede uzun saçlı birinin yer aldığı ve Lex ile Slade'in konuşmasına dahil olduğu belli oluyor. Arkada havuz var.

8. Kare: Snyder'ın kalemi sağolsun bu kareden doğru olma şansı yüksek bir çıkarım yapmak zor. Belki ikiliden birinin masaya koyduğu Batman veya başkasıyla alakalı bir kağıt parçasıdır. Kalem ile eldivenin arasından bir yazı gözüküyor, ne desek boş.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget