Zack Snyder Suicide Squad'ı da boş geçmemiş

Bildiğiniz gibi Ben Affleck Bruce Wayne/Batman olarak Suicide Squad'da yer alacak, bu aylardır bilinen bir gerçek. Suicide Squad ülkemizde 12 Ağustos'ta vizyona girecek olmasıyla birlikte geçtiğimiz haftalarda belli oldu ki filmde Batman dışında bir Justice League üyesini daha izleyeceğiz. Eğer kim olduğunu filmi izlerken öğrenmek istiyorsanız bu haberi kapatıp diğer haberlere ve incelemelerimize geçmenizi tavsiye ederiz.


Man of Steel ve Batman v Superman'in yönetmeni Zack Snyder, Suicide Squad'dan bir sahne yönetti. Bunu bir hayli gizlemiş olacaklar ki oyuncu kadrosunun bile bundan haberi yokmuş. Daha doğrusu şöyle diyelim; Zack Snyder, Suicide Squad'daki The Flash sahnesini yönetti. Sahnede The Flash, bir bankayı soyan Jai Courtney'nin canlandırdığı Captain Boomerang'ı yakalıyor ama bu sahne Suicide Squad setinde değil, Londra'daki Justice League setinde çekilmiş. Yani Zack Snyder çekip, Suicide Squad ekibine yollamış onlar da filme eklemişler. Aman beklentinizi çok yüksek tutmayın, yaklaşık dört saniye falan gözüküyor.

Bana kalırsa bu sahne The Flash filmi için de önemli bir ipucu. Captain Boomerang The Flash'ın düşmanları listesinde yer alıyor, Jai Courtney de karakteri tekrar canlandırmak istediğini belirtmişti. 2018'de çıkacak solo filmde Captain Boomerang'ı da izleyebiliriz!

Collider'a konuşan Suicide Squad'ın yönetmeni David Ayer;
The Flash sahnesi bir son dakika kararı değildi, başından beri senaryoda yer alıyordu. Aynı sırada Justice League çekimlerinin sürdüğü ve ellerinde kostüm de olduğu için şanslıydık, Zack çekip bize yolladı. 

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget