Guardians of the Galaxy serisi üçleme olacak

Marvel Sinematik Evreni 2008'den bu yana tam on üç filmi geride bıraktı, baş rolleri ve vizyon tarihleri belli olan yedi adet film de 2019 yılına kadar bizi bekliyor. MCU'yu kozmik anlamda Thor serisi ile birlikte en çok genişleten seri Guardians of the Galaxy'nin ikinci filminin çekimleri sona erdi. Hatta SDCC 2016'da iki adet video izletildi. Marvel Studios solo serilerde şu ana kadar Captain America ve Iron Man'in üçlemelerini tamamladı. Thor: Ragnarok çekimleri ise devam ediyor. Avengers'ın dört filminin olacağı kesin ama evren sürekli genişlediği ve sürekli yeni karakterler katılmaya devam ettiği için beş, altı hatta yedi film bile izleyebiliriz sonuçta konu olacak binlerce çizgi roman var ve takım içinde sürekli değişiklikler olabiliyor.

Captain America, Iron Man ve Thor serilerini bir kenara bırakalım. Ortada Marvel'ın çok büyük bir başarı sağladığı Ant-Man ve Guardians of the Galaxy var. Benim bu iki serinin devam filmleri için duyduğum heyecan ve beklenti Thor 3, Black Panther ya da Captain Marvel'dan çok daha fazla. Çünkü iki seri de ilk filmlerinde harika olup devam filmlerinde yönetmeninden oyuncusuna kadar tamamen aynı kadroyla devam edecekler. İkisinin de kanıtladığı bir şeyler var. Özellikle Ant-Man ilk filminde aynı Deadpool gibi kendi küçük penceresinden Marvel evrenine çok iyi oturuyordu.


Guardians of the Galaxy'yi James Gunn resmen su gibi yazıp yönetmiş. En sevdiğimiz karakterlerin bir rakun ve ağaç olmasını sağlayan, geçmiş hayatlarında suçlu olup en kısa sürede bu durumdan kurtulmak isteyen dört kişinin hikayesinin anlatıldığı o kadar iyi bir filmdi ki. Devam filmi 5 Mayıs 2017'de vizyona girecek. Yönetmen James Gunn'ın Marvel ile iki filmlik kontratı bulunuyordu, karakterlere olan aşkını herkes bilse de üçüncü bir film için dönmeyebilir. Her ne olursa olsun onunla veya başka biriyle Guardians of the Galaxy vol. 3 büyük ihtimalle gerçekleşecek. Bunu söyleyen kişi James Gunn'dan başkası değil;


Eğer dümende James Gunn varsa ben sonuna kadar varım. İster Peter Quill'in babasını bir gezegen yapsın, ister bir rakun ile ağaç arasında duygusal bir ilişki oluştursun. Guardians of the Galaxy serisi James Gunn ile güzel.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget