Green Lantern'a Benzetilmemesi için Captain Marvel'ın Kökeni Değiştirilecek!


Marvel'ın ilk kadın başkarakterli solo filmi Captain Marvel, duyurulduğundan beri bizi heyecanlandırıyor. En son, Captain Marvel-Carol Danvers rolü için akademi ödüllü oyuncu Brie Larson seçilmişti. Senaryosunu ise, Guardians of the Galaxy senaristlerinden Nicole Perlman yazacak. Dün katıldığı bir podcastte Pearlman, Captain Marvel hakkında şunları söyledi:
Sanırım şimdiye kadar bu kadar önemli ve büyük etki bırakabilecek bir proje üzerinde çalışmamıştım. Gerçekten aşırı sağlam bir karakter ve Kelly Sue DeConnick, son serisinde onu daha da uçurdu. Ama şöyle bir sıkıntı var, eğer karakteri doğrudan çizgi romanlardan uyarlamamız gerekirse, köken hikayesinin Green Lantern'ınkine çok benzediğini göreceksiniz. Ve açıkçası, bu bizim yapmak istediğimiz bir şey değil. Yeniden yorumlanması gereken çok şey var. Ve tabii ki o başlı başına ve nevi şahsına munhasır bir karakter. Diğer Marvel filmlerinde olanları takip edip hem karaktere uygun ve ona özgü bir hikaye yaratmak hem de evrenin kendisiyle uyumlu bir öykü çıkarmak istiyoruz. İlginç bir hikaye girişimi olacak. Bu işte bir ortağımın olması güzel. Eğer başarabilirsek, bizim için çok büyük önemi olmasının yanı sıra tıpkı Carol gibi sapasağlam bir süper kahraman filmi de ortaya çıkacak.
Bilmeyenler için kabaca söylemek gerekirse, iki karakter de güçlerine kavuşmadan önce pilotluk yapıyordu. Carol Danvers da aynı Hal Jordan gibi uzayın bekçiliğini yapması için kendisine gerekli kozmik gücü, dünyaya gelip daha tanımadığı birisine güçlerini emanet eden bir uzaylıdan almıştı. Hikayenin nasıl işleneceğini merakla bekliyoruz.

Captain Marvel filmi 8 Mart 2019'da gösterime girecek!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget