Arrow, Eski Bir Karakterin de Dönmesiyle Çok Acımasız Bir 5. Sezon Yapacak!


Yaza girdik, diziler tatil oldu, içimizde zaten buruk bir sevinç varken, Arrow'un facia 4. sezonu tüm bunların tuzu biberi oldu. Öte yandan Flash, yeni sezonu için bizleri heyecanlandırsa da Arrow'a dair beklentilerimiz tahmin ediyorum ki en düşük seviyelerdedir. Ancak 5. sezonda, sonunda 1 ve 2'den aldığımız tadı alabiliriz.

Geçtiğimiz aylarda Stephen Amell, 3. ve 4. sezonda olduğu gibi küresel ya da mistik olayları bırakıp tıpkı dizinin olması gerektiği gibi sokak seviyesine geri döneceklerini söylemişti.
,
Daha sonra 5. sezonla ilgili daha fazla haberler gelmeye başladı. Stephen Amell, fanlarla yaptığı bir canlı Facebook yayınında 5. sezonun ilk bölümünün senaryosunu okuduğunu ve çok heyecanlandığını söylemişti. Dahası şunu eklemişti,
İlk bölümde, belki de televizyon kanallarının tarihinde en acımasız ve en vahşi tek çekim sahneyi çekme olanağımız var. Ve eğer, tahmin ettiğim gibi bu bölüm, sezonun tonunu da belirleyecek olursa, Arrow 5. sezonunda feci derecede acımasız olacak.
Tek çekim sahne, Daredevil'dan hatırladığımız koridor ve merdiven sahneleri gibi. Onun kadar epik olacak mı bilmiyoruz ancak Amell çok fazla heyecanlı bu sefer.

Amell bunun yanı sıra, ilk iki sezondan gizemli bir karakterin seriye geri döneceğini söyledi. Kim olduğunu bilmiyoruz ama şu karakterler göz önünde: Deathstroke, Huntress, Sin, China White ve Cyrus Gold.

Ayrıca Oliver, yeni sezonda kostüm değiştirerek çizgi romanlara daha yakın bir kostümle karşımıza çıkacak.

Sizce hangi karakter geri dönecek? Ya da şöyle diyelim, hala Arrow için umut taşıyor musunuz?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget