Agents of SHIELD'a Ghost Rider mı geliyor?

Agents of SHIELD o kadar monoton bir hâl aldı ki hepimiz Marvel'dan ses getirecek bir hamle bekliyoruz. Supergirl'in de kadroya katılmasıyla DC'nin televizyondaki imparatorluğu iyice güçlendi. Kadroya olur da Ghost Rider katılsa bile Agents of SHIELD'a pek fayda edemez, hem de +18 olarak göremeyeceğimiz için karakter harcanacak.


Her şey yukarıda gördüğünüz dördüncü sezon tanıtımının altından çıktı. Bu zincirlerin Ghost Rider'ın aksine üçüncü sezonda yer alan James Taylor nam-ı değer Hellfire'a ait olduğu düşünülüyor. Skye ile olan geçmişini de düşünürsek bu ihtimal daha olası.

Ama gelin görün ki bu düşünce yanlış çıktı, evet Agents of SHIELD'a Ghost Rider geliyor. Diziden iki adet karakter için oyuncu arayışı duyuruldu. Biri ''odadaki en tehlikeli kişi'' olarak, diğeri de ''tekerlekli sandalyedeki kötürüm'' olarak iki Latin abi-kardeş ekrana yansıtılacak. Şu an düşündüğünüzün aksine Nicolas Cage'in baş rolünde oynadığı Ghost Rider değil, 2014'te Marvel NOW! Ghost Rider serisindeki Robbie ve Gabe Reyes bu ikili hem karakter duyurusuna hem de televizyon bütçesine daha uygun.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget