Pazar Kahvesi #15

Pazar Kahvesi(24 Nisan-1 Mayıs)

Bu hafta Captain America'nın dönüşünden görüntüler geldi. DC'nin birleşmiş evreninde büyük sorunlar çıktı. Bazı yönetmenler görevinden alındı. Yeni Tomb Raider belli oldu ve CW dizilerinin sezon finallerinin Snyopsis'leri geldi.

Steve Rogers Geri Döndü!

Bekle bir dakika! Nereye gitmişti ki? Civil War'daki ölümünden sonra titri habire kaptırır olmuştu zaten. Şimdi de kostümü ve ismi onun yerine Sam Wilson giyiyordu. Kendisi de bir yere gitmemişti aslında sadece ihtiyarlamıştı yeni evrende.

 Marvel Sam Wilson iyi satış elde edemediğinden giydirtmedi Captain America kostümünü Steve Roger'a. Bu sene Captain America'nın yaratılışının 75.yıl dönümü olduğu için Sam yerine Steve'in Captain olmasını istediler sadece. İşte o geri dönüş yapıldı. Daha doğrusu önümüzdeki hafta yapılacak.Bir de yeni görüntü geldi üstelik bu yeniden geri dönüşe ait.










Yeni Tomb Raider Belli Mi Oldu?

Warner Bros. daha önce filmi ve oyunu çokca çıkan bu karakteri bir kez daha sinemaya taşımayı düşünüyor. Filmin kime emanet olacağı şimdiden belli bile Roar Uthaug üstlenecek filmi ve filmde Lara Croft'un ilk hikayesi anlatılacak. Buraya kadar her şey tamam peki kim oynayacak Lara Croft'u?

İki söylenti dönüyordy aslında bu konuda bir idaha öncelerde çıkan Star Wars: The Force Awakens'tan tanıdığımız Daisy Ridley'in bu rolü alacağı yönünde diğeri ise Danish Girl ve Ex Machina'dan tanıdığımız Alicia Vikander. Ve bir haftanın sonunda  etrafta tüm bu söylentiler dönüp dolaştıktan sonra bir sonuca varıldı. Sonuç olarak yeni Lara Croft'umuz belli oldu Alicia Vikander olacak. Filmle ilgili detaylar da geldikçe ilerleyen Pazar Kahvelerinde anlatırız.

Comic Con'da Hall H Panelinde Fox Yok

San Diego Comic Con'daki en önemli salonlardan biri de Hall H'dir. Batman vs Superman'in ilk görüntüsü gibi şirketler ellerinde ne varsa yayınladıkları bir yerdir Hall H. İzleyicilerin ilgisini çekip bir de diğer firmalarla sidik yarıştırabiliyorsunuz daha ne olsun işte. Peki Fox niye bu mükemmel fırsatı tepiyor.

Fox son dönemlerde oldukça abartılan bu TV Spot'u çılgılığına diğer firmalar gibi katılmadığı gibi burada da aynı davranışı sergileyerek Hall H'de bir şeyler yayınlayarak izleyiciye haksızlık ettiğini düşünüyor.

Bu yüzden firma  bu sene Hall H'de Dreamworks'ün Trolls animasyonu ya da çıkış tarihi daha uzak olan Wolverine 3, Assasian Creed gibi yayınlardan görüntüler verecek.


Stephen Merchant Wolverine 3'te

Film 2017'de çıkacak ve haliyle şu anda yakın tarihtki filmlere oranla daha az habere sahip. Filmle ilgili net olan şeyler çok az Cast kadrosu bile çok az kişi. Üç kişiden oluşuyor şimdilik cast kadrosu. Haberde bahsettiğimiz. Stephen Merchant ile birlikte dört. Kendisinin rolü henüz belli değil dediğimiz gibi henüz çok az şey kesin ve bu onlardan biri değil.

Haftanın Haberi:DC Büyük Çalkantıda!

Bu hafta DC cephesinde sansasyon derecesinde olaylar oldu. WB bir yönetmenini kaybetti diğerini ise kaybetmesi yakındır. Peki nasıl oldu bu olay?

Daha önce ilk Wonder Woman yönetmeni Michelle MacLeran görevinden alındı ve sebepçe olarak fikir ayrılıkları dendi. Şimdi de aynı başlık altında Flash filminin yönetmeni Seth Grahame-Smith de görevinden alındı. Bildiğiniz gibi filmin senaryosunu da Smith yazmıştı. Senaryo olduğu gibi kalacak tek değişiklik yönetmenlik koltuğunda yapıldı. Yerine kimin geleceği de ilerleyen günlerde açıklanır.


Bir de James Wan mevzusu var. Aynı sebepten ötürü onunda koltuğu bırakacağı söylentileri var. James Wan bu görevden almalardan sonra "aşırı derecede endişeli" hissettiğini söyledi. Henüz WB Smith ile  henüz neden tam olarak yolları ayırdığını bile söylememişken James Wan da koltuğu bırakırsa işler onlar açısından sıkıntılı olacak.

Quicksilver Enerji İçeceği İle Tanışıyor

Haberle kısa eğlenceli bir vidoyla devam edelim. Quicksilver enerji içeceğiyle tanışırsa ne mi olur? İşte sorunun cevabı.



Marvelin Mozaiği Tamamlandı

Marvel bu hafta içerisinde bazı yapboz parçaları paylaştı. İlk başta anlam beremediğimiz parçalara birleşince de anlam veremiyorsunuz. En azından benim açımdan öyle oldu. Bakalım belki siz anlarsınız bu Jessica Jones'lu Spider-Man'li yapbozu.

Not:Son paça Inhumans kapağından geldi muhtemelen denklemde orada çözülecektir. Ve tabi yapbozun tamamının da Inhumanlar ile alakası olabilir.


Flash'ın Final Synopsis'i Yayınlandı!

Eh, madem buraya indiniz ya spoiler yemek sizin için sorun değil ya da merakınıza karşı koyamadınız iki türlü de okumanız artık bizim için sorun değil.

Flash'ın finalinde tanıdık bir yüz göreceğiz. Black Canary olarak gördüğümüz Laruel Lance geçtiğimiz Arrow bölümlerinde ölmüştü. Şimdi ise Flash finalinde geri dönecek. Ölümden dirilicek hali yok ya, Earth 2'deki versiyonu dönecek. Hem de bir villian olarak. Laruel sezon finalinde Black Siren lakabıyla bir orduya komuta edecek. Wally, Black Siren'i halletmek için Barry'e yardım ederken bir de Zoom'u denklemden çıkarmaları gerekecek.

Legend of Tomorrow Final Synopsis'i Yayınlandı!

Eh, madem buraya indiniz ya spoiler yemek sizin için sorun değil ya da merakınıza karşı koyamadınız iki türlü de okumanız artık bizim için sorun değil.

Rip Hunter yolculuğun başından beridir yaptıkları onca fedakarlık, katlandıkları onca zorluktan sonra herkese son bir seçim şansı sunmak için onları ayrıldıkları zamandan 3 ay sonrasına bırakıyor. Ve onlara ya burada kalın ya da her şeyinizi feda ederek bana katılın diyor. Ve tabi döndüklerinde Sara, Laruel'in öldüğünü öğreniyor.

Arrow'un Final Synopsis'i Yayınlandı!

Eh, madem buraya indiniz ya spoiler yemek sizin için sorun değil ya da merakınıza karşı koyamadınız iki türlü de okumanız artık bizim için sorun değil.

Arrow'un sezon finalinde Oliver ve Diggle,Thea'yı kurtarmak için zamanla yarışırken. Geçen bölüm ortaya çıkan Felicity'nin babası, Felicity ve Curtis'e Damian Darkh'ı öldürmek için yardım edecek.


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget