Black Widow neden Team Iron Man'i seçti?


Civil War'da takımlar ilk açıklandığında çoğu hayran ''Natasha neden Tony'nin tarafında?'' diye bir şaşırmıştır. Tabii bunlar yerini daha sonra ''Hee ikili ajandır.'' cümlesine bıraktı. Ama tam böyle olmadı. Natasha Romanoff her ne kadar Steve Rogers ile daha yakın olsa da gerçekten Tony Stark'ın tarafında. Sadece Steve Rogers da değil, The Avengers'da çift olduklarını düşündüğümüz daha sonra Age of Ultron'da arkadaş olduklarını anladığımız Clint Barton ile de karşı taraftalar. Peki niye? Bunu filmin yazarları açıkladı;
Hangisi mantıklı olur diye bunun hakkında çok konuştuk, bazı karakterleri Age of Ultron'da tanıdınız bazılarını ise ilk filmlerden beri biliyorsunuz ve biz herkese bir bakış açısı vermek istedik ki bu filme kadar bu karakterler için bunu pek hissedememiştik. Bazı karakterler tahmin edemeyeceğiniz tarafları seçti. Mesela Black Widow'un Team Iron Man'i seçmesi gibi... Başta bu bize de biraz beklenmedik gelmişti ama bir düşününce ve hikayeye bakınca mantıklı geldi. Natasha ve Tony arasında sıkça bakış açısı farklılığı olsa da ikisi de işin sonucunda aynı şeyi görüyor.
 Civil War'u izleyenlerin genel yorumu ''Natasha'nın kalbi Steve ile ama aklı Tony'nin tarafında.'' olsa da durumun tam nasıl olduğunu anlamak için filmi izlememiz gerekiyor!


Captain America Civil War 6 Mayıs'ta sinemalarda!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget