Justice League'de hangi villain'ı izleyebiliriz?

Çekimleri yeni başlayan, yönetmen koltuğunda Zack Snyder'ın oturduğu, Green Lantern dışında bütün kahramanların filmde yer alacağının kesin olduğu Justice League Part 1 çekimleri Londra'da devam ediyor. Green Lantern, Jimmy Olsen ve Injustice teorileri konuşulurken filme dair belli olmayan en büyük şey filmin kötüsünün kim olacağı! En büyük aday Batman v Superman'de göndermeleri yapılan, Justice League'in en büyük düşmanı Darkseid!


Görüşler Darkseid'in iki part hâlinde çıkacak olan Justice League'in ikinci filminde yer alacağı yönünde olsa da ilk film için de adaylar var. Birini gördük bile!


Darkseid'in babası Yuga Khan! Batman v Superman'in silinmiş sahnelerinden birinde Yuga Khan, Lex Luthor'un yanında önünde 4 adet ''mother box'' ile duruyordu. Filmin sonunda Luthor, ''Ziller çalındı ve onlar zilleri duydu. Geliyorlar!'' derken kimi kastettiğini artık daha iyi anlamışsınızdır.


Diğer olası villain Brainiac! Aslında Brainiac'in adı Justice League için değil, Batman v Superman için geçiyordu. Hatta rolü de Benedict Cumberbatch'ın alacağı söyleniyordu ta ki Cumberbatch, Doctor Strange rolünü alana kadar!


Daha DCEU'nun başında olduğumuz için Darkseid gibi ağır toplar Marvel'ın Thanos'a yaptığı gibi daha ileriye saklanmalı, benim oyum ilk filme cuk oturacak Brainiac'a!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget