Hayallerimizdeki Batman filmi geliyor!


Biri çıkıp ''Batman v Superman'de en çok beğendiğiniz şey neydi?'' dese inanıyorum ki büyük çoğunluk Ben Affleck'in muhteşem Bruce Wayne performansını söyler. Öncelikle solo Batman filmi ne DC Comics ne de Warner Bros. tarafından doğrulanmadı. Fakat Ben Affleck ve Geoff Johns bu konu hakkında devamlı pozitif, umut vaad eden yorumlarda bulunuyor. Eh, Affleck performansının izleyiciler üzerinde bıraktığı etki ve Warner Bros.'un parayı ne kadar sevdiği düşünülürse gişede çok büyük ihtimalle 1 milyar dolar barajını geçebilecek bir Batman filmi bizi bekliyor.

Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde Ra's Al-Ghul, Joker ve Bane'i kötü karakterler olarak izlemiştik. İddialara göre yeni Batman filminde hayallerimizi süsleyen bütün karakterler yer alacak. İlk olarak Suicide Squad'da karşımıza çıkacak Joker ve Harley Quinn, Batman v Superman'de duvarlarda işaretlerini gördüğümüz The Riddler, daha bir göndermesi olmayan Two-Face, olası bir Bane. Bunlara ek düşük ihtimal de olsa Poison Ivy... Saydıklarımdan bazıları filmde cameo olarak yer alıp gelecekteki filmlere temel olabilir. Ben Affleck'in yazıp yönettiği bir Batman üçlemesi hepimizin hayallerinden biri. Tabii ki Bruce Wayne bunlara karşı tek başına olmayacak, yanında Batwoman, Batgirl, Catwoman ve Robin'i de görebiliriz. Beyaz perdede Bat Family izlemenin zamanı gelmişti!


Ben Affleck'i Justice League Part 1 ve 2'de izleyeceğiz, Batman solo filmin resmi duyurusunu ise 2016 San Diego Comic-Con'da görebiliriz!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget