Wolverine 3'ün İsmi Death of Wolverine Mi Olacak?


Genelde tıpkı her haberde olduğu gibi çizgi roman ve çizgi roman uyarlaması film ve dizilerde de haberlerin çoğu spekülasyon üstüne oluyor. Ancak size şimdi sunacağımız haber spekülasyon bile sayılmaz sadece belli nedenlere dayalı bir çıkarım.

Hugh Jackman 2000 yılında X-Men'in ilk filminde Wolverine rolünü aldı ve 17 senedir bu rolü üstünde taşıyor. Bu 17 senede 4 tane X-Men filmi 2 solo filmde görev aldı. First Class'ta ve 19 gün sonra çıkacak X-Men: Apocalypse'de cameosu var. Ve tabii role veda edeceği Wolverine 3'ü de saymak lazım. Yani bu rolü toplam 9 filmde üstlenmiş olacak ve takdir edersiniz ki artık rol adamın üstüne yapıştı. Şu an çoğu karakter için alternatif bir oyuncu düşünebiliyorken Wolverine gibi bir iki istisnanın yerini dolduracak kimse gelmiyor aklımıza. Bunun şirket de farkında olmalı ve eğer onlarda bu rolü dolduramayacaklarını düşünüyorlarsa neden başka bir oyuncuyla doldurmak yerine karaktere enfes bir son vermek istemesinler.

Peki Wolverine'siz X-Men filmleri nasıl olacak? Wolverine her ne kadar kadroya sonradan katılsa ve ilk başlarda daha geri planda olsa da kısa süre içerisinde kendini ön plana çıkartmayı başarmış bir karakterdir. Ve çoğu X-Men hikayesinde başrol oynamıştır. Hal böyle olunca X-Men'in de vazgeçilmez bir parçası oluyor. Ama X-Men hikayeleri bu şekilde de devam edebilir ve Wolverine'in yokluğunun giderilmesi adına yapılacak en mantıklı haraket X-23'ü koymak olur. Hem zaten şu anda çizgi romanlarda da o rolü üstlenen o ve diğer nedenleri de birleştirince X-23'ün yerine geçmesi daha mantıklı tercih oluyor.


Ve gelelim en önemli nedene. Para. Şimdi dediğimiz gibi X-Men diyince ilk akla gelen isimlerden biri Wolverine. Popülaritesi ikonik diyebileceğimiz kadar yüksek bir karakter. Bir de iyileşme gücü ve ölümsüzlüğüyle tanınıyor. Sen böyle bir karakteri alıp film başlığına Death of Wolverine der ve karaktere trajik bir son verirsen sinema salonları dolar taşar. Ve firma eğer Hugh Jackman'ın yerini doldurmak konusunda endişelenirse son bir hamle olarak bunu yapmak ona çok cazip gelebilir.

Ve eğer firma Laura'yı oyuna sürmeyi hedeflerse New Mutants filmi için Laura'nın ekibe katılması olası ve tabii gelecek X-Force filmine yani Laura bu filmler için gayet kullanışlı ve eğer Fox, Wolverine'ı öldürecekse X-23 görme ihtimalimizde oldukça yüksek.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget