Pazar Kahvesi #13


Wonder Woman Set Görüntüleri, Spider-Man yeni Cast haberleri, Rus yapımı Süper Kahraman Takımı filmi haberi ve daha neler neler oldu bu hafta? Gelin teker teker inceleyelim.

Pazar Kahvesi (11-17 Nisan)

Wonder Woman Setinden Yeni Görüntüler

Wonder Woman Film setinden yeni fotoğraflar sızmış.Amatör kamerayla çekilmişler. Pek net olmasa da biz fotoğrafları bırakalım buraya.
















Prearcher'dan Yeni Tulip O'Hare Posteri

Setten sızan fotoğraflarla başladık madem, bir başka fotoğrafla devam edelim. Ama bu seferki sızan, bir fotoğraf değil bir karakter posteri. 22 Mayıs'ta pilot bölümü yayınlanacak Prearcher'ın ana karakterlerinden Tulip O'Hara'ya ait bir poster.



James Wan, Aquaman Filmi Hakkında Konuştu

Çoğunlukla Saw, Conjuring gibi korku filmlerini yöneten ancak yönetmenlik kariyerine Hızlı ve Öfkeli 7 gibi büyük bütçeli aksiyon filmini de yönetmiş yönetmen, bu sefer de çok farklı bir alana yönelip bir süper kahraman filmi yönetecek: Aquman filmini...

BvS'de gördüğümüz ufak sahnesiyle DCEU'ya adım atan karakterin filmi 27 Temmuz 2018'de çıkacak. Justice League sonrası ilk film olmasıyla da önemi artıyor filmin ve yönetmen James Wan bu konuda şu açıklamayı yapmış.
"Filmin büyük bir kısmı, benim karakterde gördüğüm potansiyeli insanlara yansıtmamla geçecek. Hepimizin de bildiği gibi Aquaman Süper kahraman dünyasında alay konusu. Bunun oldukça havalı bir yanı var. Karakterin ezilmiş olma fikri, onu alıp insanların beklentisinin çok üstüne çıkarıp sonra da "Oh bunun etkisiz bir karakter olacağını mı sanıyordun? Yok, yok, yok... Bu çok harika olacak" demeye bayılıyorum. 
Film Justice League sonrası ilk film, bu yüzden bunun önemini anlıyorum ama nereden bakarsanız bakın bu bir orijin filmi esintileri olacak ve benim anlatmak istediğim hikaye de zaten bu."

Adama demezler mi şimdi sen karakteri övdün mü sövdün mü? Neyse demesinler şimdilik. İyi bir iş çıksın sonunda yeter bize.


Spider-Man:Homecoming Castinde Yepyeni Haberler
İki yeni oyuncu cast'e eklendi. İkisi de Peter'ın lisesinden bir karakteri oynayacakmış. Bunlardan biri Laura Harrier. Kendisi filmde önemli, kilit rol oynayacakmış ama karakter hakkında daha fazla bilgi verilmedi. Diğer Aktör ise Tony Revolori, o da Peter'ın lisesinden birini oynayacakmış ama Peter'ın düşmanlarından birini değil. Harry Osborn olmadığı kesinleşti yani.  Marisa Tomei'nin May Hala, Zendaya'nın Michelle olarak oynayacağı filmde, söylentilere göre Micheal Keaton da önemli bir kötüyü oynayacakmış. Ve bu söylentiler onun daha çok Vulture olacağı yönünde.

Batman/Avengers Crossover'ı Geliyor!

Şimdi ilgiyle buraya odaklanan çoğu okuru hayal kırıklığına uğratacak bir detay vereyim. Bu bahsettiğimiz Avengers, Marvel'in o ünlü takımı değil. 60'ların TV dizisi Avengers. Batman 66' ile muhtemelen Batman için çizilen en aydınlık portrenin olduğu 66 yılında başlayan Batman dizisinin örnek alındığı seride bir başka 60'ların dizisi geliyor kısaca. 6 sayılık serinin adı Batman 66' Meets Steed and Mrs. Pearl olacak. Serinin ilk sayısı dijitalde 8 Haziran, basımı ise 6 Temmuz'da çıkacak.

Night Nurse Tutuklandı

13. Pazar Kahvemiz'i yazarken ilk resmi magazin haberimizi de yazmadan geçemezdik değil mi? Daredevil'in Night Nurse'ü olarak tanıdığımız, daha sonra diğer Netflix dizilerinde de boy gösteren ve göstermeye devam edecek olan Rosario Dawson dün Washington'da tutuklandı.

Democracy Spring haraketine karşı Kongre Merkezi'nin basamaklarından birine oturup diğer eylemcilerle birlikte 5 günlük protesto eden aktris soluğu nezarethanede aldı.

Fear the Walking Dead 3.Sezon Kesinleşti

Geçtiğimiz pazar günü 2.sezonun ilk bölümü yayınlanan dizi daha şimdiden 3.sezon onayını almış. Reytingmatik'te de belirttiğimiz gibi ilk bölümü 5.78 milyon insan izlemişti ve kendisi bu haftaki en çok reyting alan çizgi roman uyarlaması diziydi.

Justice League: Gotham City Breakout Animasyon Fragmanı

Açıkçası ben fragmanı izlerken epey keyif aldım ve sizin de izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Batman'in Justice League tarafından zorla tatile gönderilmesi ve Superman'in Batman'in yokluğunda Gotham City'i korumasıyla başlıyor hikaye. Batman de alt tarafı tatil en kötü ne olabilir ki? diyor. Ama gel gör ki bu ufacık tatilde Arkham'daki tüm suçlular Superman'in ufak bir hatasından dolayı kaçıyor.
Film 12 Temmuz'da çıkacak.





Crossed Badlands Final Yapacak

Çizgi Roman'ın bağımsız firmalarından Avatar Press'in en önemli serilerinden Crossed Badlands Temmuz ayında yayınlayacağı 100.sayıyla final yapacak. Bu büyük final için de tamı tamına 6 kapak yayınladılar.








Rus Yapımı Süper Kahraman Filmi Geliyor

Süper Kahraman deyince akla hemen DC ve Marvel ya da başka Amerikan firmaları gelir. Ama bu süper kahraman konsepti her ne kadar yoğunluklu olarak Amerika'da kullanılsa da illa oraya özgü olacak diye bir şey yok. Bir Rus yapımcı da böyle düşünmüş olacak ki kendi Süper Kahraman takımı filmi çıkartmaya karar vermiş ve işte karşınızda Rus yapımı Guardians fragmanı...

Netflix ve INSA ortaklığında Daredevil Global GIF'i

Netflix ve INSA bir araya gelip Daredevil için böyle bir video hazırlamışlar. Oldukça güzel bir video olmuş kanımca.

Bir sonraki Pazar Kahvesine kadar sağlıcakla kalın!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget