Rudin Doğruladı Justice League Dark Geliyor!


 Guillermo Del Toro 2012 yılında bu filmi vizyona sunmak istemişti hatta hikayesini bile yazmıştı ama o zaman proje iptal edilmişti.  Ancak şimdi proje tekrar yürürlükte. Del Toro şu an Pacific Rim 2 filminin başında olduğundan bu projenin başına Scott Rudin getirildi.


 Guillermo Del Toro’nun projesindeki konuda antik bir kitap dünyayı yok etmek isteyen tehlikeli bir adam tarafından çalındığından, Constantine  özellikle mistik güçleri olan bir grup  kahramanı toplayıp dünyayı kurtarmasını konu alıyor. Constantine’in seçtiği ekipte Swamp Thing, Zatanna, Deadman ve Etrigan the Demon vardı. Konusu çok beğenildiğinden tekrar yürürlüğe konulan proje diğer DC filmlerinden farklı bir yol izleyeceği ve bu ekibin değiştirileceğini söyledi.

 Warner Bros. bu film ile Justice League filmi arasındaki bağlantıyı, Marvel’in Avengers ve Guardians of the Galaxy filmlerinin arasındaki bağlantıya benzeyeceğini söyledi. Ayrıca bu film sayesinde, DC’nin mistik evrenini Genişletilmiş Evrende daha sık kullanabileceklerini düşünüyorlar. Zira mistik karakterleri bu evrene katabilirlerse, bir çok karaterin film için önü açılacak. Şu an Suicide Squad filminin kadrosunda bulunan Enchantress ve El Diablo güçlerini mistik bir yolla kazandı. Ama orijin hikayelerinin ne kadarının işleneceği hala kesin değil. Ayrıca aynı filmdeki Zatanna da Del Toro’nun yazdığı orijinal ekipte bulunuyor ama Suicide Squad filminde görev yaptığını düşünürsek muhtemelen bu filmin kadrosundan çıkarılacak. Filmin 2016 yılı içinde  çekilmeye başlayacağı duyuruldu ama net bir tarih verilmedi. Bunlara ek olarak bu filmin Justice League Dark adını taşıdığı düşünülürse, Justice League filminden önce çıkacak olması da oldukça garip.  

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget