Green Lantern Corps'dan önemli detaylar belli oldu

Green Lantern Corps'a daha dolu dolu 3.5 yıl var. Yine de DCEU'nun merkezinde yer alan Justice League üyelerinde Green Lantern dışında herkes Batman v Superman'de ucundan da olsa tanıtıldı. Hatta ilk Justice League filmlerini de Green Lantern olmadan tamamladılar. En azından biz öyle sanıyoruz çünkü Hal Jordan'ı oynayacak oyuncu hâlen duyurulmadı. Filmde cameo olup olmayacağını da bilmiyoruz.

Armie Hammer'ın rol için adı son aylarda çok sık geçse de ve kendisi de bunun farkında olup insanları trollemeye çalışsa da ortada açıklanmış bir şey yok. Ama Geoff Johns'un Hammer'ı Twitter'da takip etmesi ve Joe Manganiello'nun gönderdiği tebrik mesajı Armie Hammer'ı en büyük aday yapıyor.

2020 yılında vizyona girecek Green Lantern Corps yavaştan prodüksiyon çalışmalarına başladı. Deadline'ın raporunda filmden önemli detaylar netleşti!

  1. Filmin yazarları David Goyer ve Justin Rhodes olacak. David Goyer daha önce Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Man of Steel ve Batman v Superman'de de yazarlık yapmıştı.
  2. Geoff Johns ve Jon Berg filmde yapımcı olarak yer alacaklar. Geoff Johns'un Green Lantern filmine dahil olmaması şaka gibi olurdu zaten.
  3. ''O mu olacak? Bu mu olacak?'' soruları nihayet sona erdi. Filmde hem Hal Jordan hem de John Stewart yer alacak!

Deadline'ın haberine göre film Hal Jordan yerine John Stewart'a yoğunlaşacak. Bu karara sebep olan şey 2011 yılındaki Green Lantern filmi olabilir mi? Neden olmasın. Warner Bros. izleyicinin Hal Jordan'ın orijin hikayesini zaten bildiği için aynı Ben Affleck'in Batman'inde yaptığı gibi hiç orijin anlatmadan işin içine sokabilir. Eğer böyleyse güzel karar. Şimdilik oyuncu duyurularını ve yönetmeni beklemeye çekiliyoruz. Sonu 2011 gibi olmasın da.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget