Batman ve Flash, Watchmen Sırrını Çözmeye Çalışacaklar


DC editörü Dan Didio, şu haberimizde belirttiğimiz gibi geçtiğimiz aylarda DC Rebirth'ün ardındaki Watchmen gizemiyle ilgili bir çok şeyin açıca çıkacağını belirtmişti. Batman ve Flash'ın DC Rebirth #1 sayısında Batman'in bulduğu Watchmen'deki Comedian'ın rozetiyle ilgili araştırma yapacaklarını da o zamanlar söylemişti Didio. Şimdiyse bunun ne zaman ve hangi sayılarda olacağını öğrendik. Hazırlanın, çünkü Flash ve Batman dergileri crossover yapacaklar.

Bu crossover dört sayıdan oluşacak, her iki dergininde 20 ve 21. sayılarında okuyucusuyla buluşacak. Yazarlar hali hazırda devam ettiği gibi Tom King ve Joshua Williamson olacak ama çizerler zaten Rebirth başladığından beri çoğu dergide devamlılık göstermedikleri gibi, bu hikayede de farklı olacaklar. Batman'i Jason Fabok, Flash'ı da Howard Porter resmedecek.

Bu iki çok iyi dedektifin bu sayılarda bulacakları şeyler muhtemelen bize birkaç ipucu verecektir. Ayrıca Geoff Johns'un bu yıl içinde yazacağı ve Watchmen'le alakalı olacak çizgi romanlara doğru yolculuğumuzun başlangıcı da bu dört sayılık hikaye olacaktır. Buyrun, bunlarda Jason Fabok'un iki karakter için ayrı ayrı çizdiği kapaklar.

       


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget