Shia LaBeouf ve Red Hood?

Biliyorsunuz ki Ben Affleck'in yöneteceği bir Batman filmi çıkacak, hepimizin beklediği ortak şey artık Batfamily'nin bir araya gelmesi. Bunu Christian Bale'in serisinde görememiştik, sadece son filmin sonunda bir Robin göndermesi olmuştu. Batman hayranları olarak Ben Affleck'in de Batman v Superman'deki müthiş başarısını düşününce DCEU'da Robin'e, Batgirl'e, Nightwing'e iştahımız kabarık, evren de zaten buna uygun!

Batman v Superman daha vizyona girmeden önce film ve evren hakkında öğrendiğimiz ilk şeylerden biri Batman'in yanında bir Robin olduğu ve bu Robin'in çok büyük ihtimalle Joker tarafından öldürüldüğüydü. Bir hayran teorisinde ise Joker'in Jason Todd olduğu söyleniyordu, bu teori Suicide Squad'ın yönetmeni David Ayer tarafından yalanlandı.


Bu aralar Batman filminde gündemin sahibi Jason Todd/Red Hood. İddialara göre Ben Affleck, Shia LaBeouf ile bir görüşme yapmış fakat daha bir sonuca ulaşamamışlar. Böyle bir iddia bile hayranların harekete geçmesine yetiyor. Shia LaBeouf'un DCEU'da Jason Todd'ı canlandırması için bir imza kampanyası başlatıldı. Eğer siz de kendisini bu rolde görmek istiyorsanız imzanızı buraya atabilirsiniz.


Bu Shia'nın DCEU ile adının ilk kez geçişi değil, daha önce Suicide Squad'da Scott Eastwood'ın rolü için David Ayer tarafından düşünülmüştü, hatta görüşme bile yapılmıştı fakat Warner Bros. ''İyi oyuncusun ama çılgınsın. Bu sefer olmaz.'' deyip oyuncuyu geri çevirmişti. Eastwood'ın rolü zaten Shia LaBeouf gibi bir oyuncu için fazla küçüktü, Jason Todd karakteri Shia'dan bekleyebileceğimiz tarzda bir rol.

Transformers, Fury veya Lawless'ı izleyen herkes Shia LaBeouf'ın oyunculuğunu farkeder, tek sorun özel hayatında yaptıkları. Warner Bros., DCEU gibi uzun soluklu bir yatırımının Shia'nın yapacağı bir şeyle prestijini düşürmek istemiyor hâliyle. Zaten gişede her ne kadar tersini söyleseler de genel olarak bekleneni alamadılar. 3 filmde de 1 milyar dolar barajını geçemediler. Basın gösteriminden veya Rotten Tomatoes'ten de pozitif dönüşler olmadı. Nolan üçlemesinde Batman filmleri Warner Bros.'a her zaman çok büyük paralar kazandırdı. O yüzden yeni Batman filminde stüdyonun beklentisi çok büyük. Jason Todd rolü için Shia LaBeouf şart değil, ama olsa iyi olur.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget