X-Men evreninde yeni yol haritası belli oldu gibi

Ben çok uzun zamandır gerek burada, gerek kendi kendime ya da çevremdekilere X-Men evrenin bir yol haritası olmadığından, kötü planlama yapıldığından yakınıyorum. Biri de çıkıp demedi ki ''Yanlışın var.'' Bütün tartışmalara rağmen 20th Century FOX takvime yeni filmler eklemeye, yeni filmler duyurmaya, evreni genişletmeye devam ediyor. O filmlerden biri yakın zaman önce bahsettiğimiz New Mutants. Ama görünene göre bu film, sadece bir spin-off değil, baya baya evrenin merkezine yerleşebilir. Hem de yönetmeniyle birlikte.

Filmin yönetmeni The Fault in Our Stars'dan tanıdığımız Josh Boone. X-Men evrenini bugüne kadar yöneten ve yönlendiren kişi Bryan Singer idi ama son film X-Men: Apocalypse'den anladık ki onun da Hugh Jackman gibi veda zamanı gelmiş. Singer'ın görevini Josh Boone devralabilir. Creative Screenwriting'e konuşan yönetmen;
New Mutants hikayesini çok sevdik. Karanlık, enteresan ve diğer klasik X-Men hikayelerinden farklıydı. Tha Fault in Our Stars'dan sonra Fox'la bu film için anlaştım ve birbiri üzerine kurulacak bir üçleme olarak planladık. Comic Life isimli bir programı kullanarak çizgi romandan istediğimiz görseller bir araya getirdik ve ortaya aklımızda olan filmi çıkardık. Simon Kinberg bu fikri çok sevdi, son bir buçuk yıldır hazırlığını yapıyoruz ve nihayet bir vizyon tarihimiz var.

Daha bize duyurulan bir vizyon tarihi yok ama New Mutants çekimleri Mayıs ayında başlayacak ve gelen bilgiye göre filmin adı X-Men: The New Mutants olacak. Josh Boone'ın üç filmde de mi yönetmen olacağı yoksa diğer ikisinde yapımcı olarak mı kalacağı daha belli değil. Bryan Singer ilk iki X-Men filminde yönetmen olup, üçüncüsünde geri dönmemişti.

Filmin adında X-Men geçmesi önemli. Evren zaten izleyici için yeterince karışık, bugüne kadar ki hasılatlar da pek iç açıcı olmadığı için New Mutants'ın X-Men evreninin yeni büyük filmi olduğunun duyurulması gerekiyor.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget