Kingpin MCU'da veya The Defenders'da olacak mı?


Daredevil'ı en başından bu kadar beğenmemizin sebeplerinden biri olan Kingpin bildiğiniz gibi Spider-Man'in de önemli düşmanları arasında yer alıyor. Hayranların da film ve dizi evrenleri arasında bir bağ oluşmasını beklemesinden ötürü karakteri canlandıran Vincent D'Onofrio'ya Twitter'dan Kingpin'in MCU'daki geleceği hakkında sorular gelmiş ve o da bunları cevaplamaktan geri kalmamış.

D'Onofrio'ya gelen "MCU'da bir filmde gözükme ihtimalin var mı? Özelllikle Spider-Man filmlerinden birinde?" sorusuna D'Onofrio "Ben bundan pek de emin değilim. Film evreninde çok fazla karakter var. Filmler şimdiden tıklım tıklım dolu." cevabını vermiş.

Ayrıca The Defenders'da olup olmayacağını soran başka bir hayranına D'Onofrio olmayacağını söylemiş.


Açıkçası Kingpin'i sinemada Spider-Man'e karşı oyunlar planlarken görmek isterdim. Ona karşı Sinister Six'i toplasa fena da olmadı mesela. Ama Marvel en azından önümüzdeki üç dört yılda (Inhumans hariç, o çok farklı ilerleyebilir) televizyon ve sinemayı birbirinden ayrı tutacağa benziyor. Açıkçası bu da beni Kingpin'den çok Daredevil için üzüyor. Charlie Cox sinemada olmayı kesinlikle hak ediyor hatta hak etmekten de fazlasını yapıyor. Umarım ilerleyen zamanlarda beyaz perdede de aynı dizilerinde olduğu gibi hayranlıkla izleyebiliriz onu.

The Defenders'ta Kingpin'in olmaması da gayet olumlu bir haraket. Sonuçta Daredevil'ın iki sezonunda da onu gördük artık farklı heyecanlar istiyoruz. Ayrıca Defenders bu sonuçta. Bize daha güçlü herifler ver Marvel!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget