Stan Lee'nin hayatı film oluyor

Kelimelerle anlatamadığımız, ''efsane'' kavramının kısmen yeterli geldiği Stan Lee'yi hepimiz çok seviyor ve beyaz perdede yapacağı sıradaki cameoları çok büyük bir merakla bekliyoruz. Öğrendik ki Stan Lee'nin ekrandaki süresi bir cameodan daha fazla olacak, kendisinin hayatı film oluyor!

Öyle sıradan bir biyografi filmi de değil, bildiğiniz seri. Hatta Kingsman: The Secret Service ve Roger Moore'ın canlandırdığı James Bond filmleri tarzında olacak. İlk film 1970'li yıllarda geçecek, yani Stan Lee'nin 50-55'li yaşlarında. 50-55 bile yaşlı mı geldi? Kendisinin şu anda 93 yaşında olduğunu hatırlatalım.

THR'nin haberine göre Stan Lee, kendi hayatının haklarını ''telif hakkı'' deyince bize çok yakın gelen bir stüdyoya satmış; X-Men ve Fantastic Four'ın haklarını elinde bulunduran 20th Century FOX'a! Lee ve Gil Champion yapımcı olarak yer alacak. Henüz daha bir vizyon tarihi yok, yazarı da belli değil. Twilight ve Maze Runner serilerinin yapımcıları Marty Bowen ile Wyck Godfrey projeye dahil oldu.


Herkesin sandığının aksine Stan Lee, Marvel Comics'in sahibi değil. 17 yaşında o zamanki adıyla Timely Comics'de çalışmaya başladı ve yaratıp inanılmaz popüler olan Spider-Man, Iron Man, Fantastic Four ve Doctor Strange gibi karakterle yükseldikçe yükseldi.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget