Shia LaBeouf Suicide Squad'ın kapısından dönmüş

Shia LaBeouf enteresan bir adam. Yaptıklarıyla, söyledikleriyle ve hakkında söylenenlerle sık sık karşımıza çıkıp, cidden sıra dışı işlere imza atıyor. Fury gibi, Transformers gibi, hatta Sia'nın müzik klibi gibi iyi işlerin altında adı var. Yolu neredeyse bizimle de kesişiyormuş, Fury'nin yönetmeni David Ayer, Shia'yı Suicide Squad için de düşünmüş.

Scott Eastwood'ın toplasanız 4-5 dakika gözüktüğü bir rolü vardı ya, o rolü aslında Shia LaBeouf oynayacakmış. Hatta görüşmeye bile gitmiş. Shia, Variety'e verdiği röportajda şöyle diyor;
Warner Bros.'ın beni istediğini sanmıyorum. Görüşmede iyi bir aktör ama çılgın olduğumu ve bu sefer yer almamı istemediklerini söylediler.
 Bu açıklamadan şunu çıkartabiliriz ki Warner Bros. DC'ye yaptığı yatırımları Shia LaBeouf'ın çılgınlıklarıyla mahvetmek istemiyor. Harry Potter serisi bittikten sonra WB yıllık 700-800 milyon dolarlık bir gelir kapısından oldu. O gelirin yerini doldurmak için de uzun vadeli olarak DC'ye yöneldiler ama DC hasılat açısından bekleneni daha veremedi.

WB'nin de dediği gibi Shia LaBeouf iyi bir aktör ama çılgın biri, tam bir saatli bomba. Uzun soluklu sinematik evrenler için uygun biri değil dersek yeridir.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget