Booster Gold filmi beklediğiniz gibi olmayacak

Geçen sene bu zamanlarda Booster Gold filminin çıkacağı, yapımcı olarak da DC televizyon evreninin prensi, Arrow, The Flash, Supergirl ve Legends of Tomorrow'ın yapımcısı Greg Berlanti'nin olacağı açıklanmıştı. X-Men: First Class ve Thor filmlerinin yazarı Zack Stentz de yazar kadrosuna katılmıştı. İlk duyurulduğunda; ''Warner Bros, DC filmlerinin karanlık olduğu eleştirilerinden sıkıldı. Evrene neşe katmak için geliyor.'' dedik. Bu dediğimiz havada kaldı.

Vulture ile bir röportaja katılan Greg Berlanti dedi ki; ''Booster Gold filmi, DC Extended Universe'e dahil olmayacak!''


Ne kadar doğru bir karar? Orası tartışılır. Filmin zaten bir vizyon tarihi bulunmuyordu ve prodüksiyon cephesinde de uzun zamandır bir sessizlik yaşanıyordu. Booster Gold ile DCEU arasında ciddi bir ton farkı var, yanına kankası Blue Beetle'ı da ekledin mi ortaya çok komik ve eğlenceli bir film serisi çıkar. DCEU'yu renklendirmek için Warner Bros.'ın cebinde The Flash, Shazam ve olursa Hal Jordan bulunuyor. Daha bu karakterleri doğru düzgün izleyemedik, ''Karanlık DCEU'' konusunda sıkıntınız olmasın.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget