Red Skull geri dönecek mi?

Eğer daha önce Marvel villain'ları odaklı bir yazımızı okumuşsanız MCU'daki çoğu villain'a karşı büyük bir memnuniyetsizliğimiz olduğunu bilirsiniz. Marvel her şeyi yapıyor yapmasına da şu villain meselesini bir türlü oturtamıyor. Karakterlerin genel olarak sürekliliği yok, bir filmde yer alan diğer filme geçemiyor. Koskoca 13 film ve 3 ayrı dizide Thanos'ı saymazsak bunu yapabilen sadece 2 karakter var; Loki ve Kingpin. Bunun dışındakiler hep tek filmde veda ettiğimiz karakterler.

Ha şöyle de küçük bir umudumuz var, daha doğrusu bir hayran teorisine bel bağladık. Teoriye göre MCU'da Sonsuzluk Taşları sonucu ölen karakterler aslında ölmedi, taşların içinde haps olmuş durumda ve Thanos, Infinity War'da hepsini serbest bırakacak. Yani Malekith, Ronan ve Red Skull teoriye göre geri dönecekler.

Tabii bunlar sadece teori. Hugo Weaving'in canlandırdığı Red Skull MCU ortalaması üzerinde bir düşmandı. Bencildi ve bir amaca hizmet ediyordu. Zoraki sebeplerle kötü olmadı. Filmdeki sonu da Tesseract'ın elinden oldu, kesin olarak öldü denemez. Son görüntüsünde uzayımsı bir yere doğru yol aldığını gördük.

Çizgi romanlarda Red Skull, başka boyutlardan geldi, başka dünyalardan geldi, MODOK'dan yardım aldı falan hep bir şekilde Captain America'nın karşısına çıkmayı başardı. Bunu bilen biri de ''Red Skull, Captain America: The First Avenger'da öldü.'' tabirini kullanmamalı.

Şöyle de bir durum var; Hugo Weaving bir röportajında Marvel ile multi kontrat imzaladığını söylemişti, yani en az 2 film. Kendisi geçtiğimiz gün bir röportaja daha katılıp MCU ve Red Skull hakkında konuştu;
Klasik bir Nazi sempatizanı ve Hitler'in korkak olduğunu düşünen birini oynamak eğlenceliydi. Maske, kostüm ve öfkeli Alman aksanıyla geçirdiğim zamandan keyif aldım. Marvel ile olay basit oluyor; teklifi kabul et ve macerandan zevk al. Oyuncular için çok zorlayıcı bir taraf yok, tek sıkıntı efektlerle yapılmış bir evreni insanlara doğru şekilde aktarabilmek. Geri döner miyim dönmez miyim bilemiyorum. Marvel'ın Red Skull ile bir planı varsa benim bundan haberim yok.

13 filmdir Thanos'a zemin hazırlanıyor, Infinity War'da veya dördüncü filmde Thanos mağlup edildikten sonra illa ki Avengers için bir villain arayışına düşülecek. Bunun için de Red Skull güzel bir aday ama Hugo Weaving döner mi yoksa Rhodey'de yapıldığı gibi yerine başka bir oyuncu mu geçer orası belli olmaz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget