Pazar Kahvesi #35

Pazar Kahvesi (18-24 Eylül)

Marvel'de Mephisto Söylentileri Dönüyor

Marvel telif haklarından dolayı pek çok villainı Fox'a kaptırdığından, sinematik evrenin başından beri ufak çağlı villain eksiklikleri yaşıyor. Evren, Thanos gibi dev bir düşmana adım adım hazırlanırken Marvel'in gelecekte kullanacağı villainlar da merak konusu olmaya devam ediyor. 

Bildiğimiz gibi Marvel son dönemlerde özellikle Agents of S.H.I.E.L.D. ile pek çok konuyu işledi film evrenine hazırlık olarak. Inhumans'lar bunun en büyük kanıtı. Ghost Rider ile mistik evrene de ufaktan giriş yapacak olan Agents of S.H.I.E.L.D.'i, yakın dönemde çıkacak Doctor Strange filmini ve Defenders kapsamındaki Iron Fist'i düşünürsek zaten evren yakın dönemde pek çok mistik karakter gireceğini biliyoruz. Haliyle mistik karakter olunca mistik düşman da oluyor. Bu durumda büyük çaplı bir mistik villain beklememiz de yalnış olmaz. 

Ghost Rider'ı canlandıracak aktör Gabriel Luna yaptığı açıklamada "Dizide sadece bilimle açıklanamayacak şeylerden bahsettik. Ghost Rider'ın, Doctor Strange'in, Mephisto'nun dünyasına eğilmek gerçekten eğlenceliydi ve tabii hortlaklar ve goblinler gibi diğer pek çok etmen de var.
Bu buzları kıranın biz olduğum için mutluyuz." 

Sadece Luna'nın sözlerine dayanarak Mephisto geliyor demek doğru olmasa da bu kadar çok mistik karakter göreceğimizi düşünürsek neden olmasın demeden de geçemiyoruz.


DC&CW Posterleri Geldi

CW dizilerinin yeni sezonlarının başlamasına kısa bir zaman kalmışken, CW'den yeni posterler geldi. Posterler hakkında kişisel görüşümü belirtmem gerekirse Arrow'un ve Legends of Tommorow'un posterini beğensem de Supergirl ve Flash posterleri çok yapmacık durmuş. Halbuki çok daha güzel posterler çıkabilirdi. Bu arada LoT'un posteri çok tanıdık geliyor ama nereden çıkaramadım.






Netflix'ten Yeni Luke Cage Videosu

Luke Cage'in çıkmasına şunun şurasında 5 güncük kalmışken tam bir tadımlık olarak izlemek üzere önümüze atılmış bir video yayınlandı. Luke Cage kimdir başlığıyla yayınlanan videoda hem trailerlarda gördüğümüz ya da görmediğimiz sahneler, hem de kısa kısa, oyuncu ve yönetmen yorumları alınıyor. Azıcık sabretsek yeter, 30 Eylüle ne kaldı şuınun şurasında.


 Valiant'tan Bir Garip Event

Öncelikle garip bir event dememizin nedeni hem işlenecek tema hem de ismi. Zira eventın ismi Divinity III:Stalinverse. Şimdi Stalin ile Valiant arasındaki bağlantıyı kurmaya çalışıyor olabilirsiniz, hemen konuyu anlatalım o zaman. Eğer Soğuk Savaşı, Amerika yerine Sovyetler Birliği kazansaydı ne olurdu mantığında ilerleyen eventımızda tüm Valiant evreni bir süreliğine Sovyetler Briliği boyundurluğuna girecek. Event 2016'nın Aralık ayında. 

Commander Bloodshot one-shot'ından bir tadımlık.


Legends of Tomorrow'a Obsidian Geliyor

Legends of Tomorrow'un  bu sezon pek çok JSA karakterine ev sahipliği yapacağını heralde sağır sultan bile duymuştur. Bu karakterlere yeni bir tanesi daha eklendi. Obsidian. Karakter'in genç halini ve yaşlı hali olmak üzere iki aktör canlandıracak. Karakterin genç halini Dan Payne, biraz daha yaşlı halini ise Alien, Terminatör gibi filmlerden tanıdığımız Lance Henriksen canlandıracak. 

RDJ Yeni Projesinden Bir Fotoğraf Paylaştı

Twitter adresinden "Yeni Proje" başlığıyla paylaştığı bu fotoğraf adeta yıldızlar geçidi. Robert Downey Jr.'nin dışında Tom Holland, İlk iki Iron Man filminin yönetmeni ayrıca Happy Hoganı da canlandıran Jon Favreau, son iki Captain America filminin yönetmenleri Russo biraderler ve ünlü aşçı Roy Choi gibi pek çok ismin bulunduğubu fotoğrafın hangi projeye ait olduğunu bilmiyoruz. Ama Russo kardeşlerin de içinde bulunduğunu düşünürsek Spider-Man filminin after Credits sahnesiyle ilgili olabileceğini düşünüyoruz. 

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget