Jon Favreau MCU'ya dönmekten mutlu

Düşünülenin aksine Jon Favreau'nun Marvel Sinematik Evrenindeki rolü sadece Iron Man filmleri yönetmenliği ve Happy Hogan'dan oluşmuyor. Aynı zamanda Iron Man 3, The Avengers ve Avengers: Age of Ultron'da da yapımcı olarak yer aldı. Tony Stark'ın karakterizasyonunu ekrana yansıtmakta harika bir iş çıkardı.
Iron Man 3'deki küçük rolünden sonra Captain America: Civil War'da da yer almayınca yavaş yavaş elini ayağını MCU'dan çekmeye başlamış gibiydi fakat Tony Stark'ın da yer alacağı Spider-Man: Homecoming'de olacağı geçen aylarda doğrulanmıştı. Yahoo ile yaptığı röportajdan da oyuncu olarak MCU'ya dönmekten mutlu gözüküyor.
Arka arkaya iki film yöneterek dikkatimi çok uzun bir süre aynı şeye verdim. Diğer filmde yönetmen olarak yer almadım, neyse ki evren ile bağlantım kopmadı. Uzun bir aradan sonra Spider-Man: Homecoming ile oyuncu olarak dönmem çok eğlenceli olacak. Bu MCU ile ilişkimi sürdürürken başka şeylere de vakit ayırmamı sağlıyor. Yönetmenler karakterine ve hikayene önem verince geri dönmek çok güzel oluyor. Emin ellerde olmak güzel. Yapacağım şeyler eğlenceli, sorumluluğum az. Bu harika bir duygu.

Happy Hogan eğlenceli bir karakter, bundan fazlası değil. Yine de Tony Stark'ın olduğu yerde Team Tony üyeleri de görmek güzel oluyor. Pepper Potts'ın Captain America: Civil War'da yer alması gerekiyormuş fakat son dakika senaryodan çıkarılmış. Bundan sonra kendisini solo Iron Man filmi olmadığı sürece izlememiz zor.

Ortak fikir Tony Stark'ın Spider-Man: Homecoming'de Peter'a akıl hocalığı yapacağı yönünde. Eğer Iron Man izlemeyi umuyorsanız kendinizi bunun tersine hazırlayın.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget