Batman filmi 1.5 yıl sonra?

Ben Affleck, SDCC 2016'da çıkıp Batman solo filminin olacağı ve yönetmenlik koltuğunda da kendinin oturacağı müjdesini vermişti. Justice League'deki bütün karakterlere solo film veren Warner Bros.'ın, Batman gibi gişede dev potansiyeli olan bir karakteri boş geçeceğini düşünmüyorduk zaten. Hele ki Batman v Superman'deki Ben Affleck'in hepimizi hayran bırakan performansından sonra böyle bir şeyin imkanı yoktu yani.

Bu yıl Nisan ayında Warner Bros., DCEU takvimine 5 Ekim 2018 ve 1 Kasım 2019 olmak üzere 2 adet film eklemişti. Bütün filmlerin vizyon tarihi belli olduğu için bu tarihlerden birinin Batman'e ait olduğu bariz belliydi. Vizyon tarihini netleştiren haber dün Time Warner CEO'su Jeff Bewkes'den geldi.
Ben Affleck ile Batman rebootu çok başarılı oldu. Justice League'de de yapımcılardan biri olacak. Affleck kendisinin oynayıp, yönetip ve yazacağı Batman solo filmini duyurmuştu. Sanırım 1.5 yıl sonra falan olacak, yani yaptıklarımız işe yaradı.

Sanıyorum ki Jeff Bewkes bize vizyon tarihini değil, prodüksiyon başlangıç tarihini vermiş olabilir. Çünkü bugünden 1.5 yıl sonrası Mart 2018 yapıyor, takvimde öyle bir tarih yok. Bewkes direkt vizyon tarihini söylüyorsa filmin çekimlere 2-3 ay içinde başlaması lazım. Ben Affleck ya Justice League çekimleri bitince Batman filmi çekimlerine başlayacak ya da çekimler Mart 2018'de başlayacak. Geçtiğimiz Ağustos ayında da Man of Steel devam filminin yapım aşamasında olduğu açıklanmıştı.

Eğer takvime yeni tarihler eklenmezse büyük ihtimalle Superman filmini 5 Ekim 2018'de, Batman filmini de 1 Kasım 2019'da izleyeceğiz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget