Avengers Infinity War'da Netflix karakterleri olacak mı?

Bu soru Daredevil'ın ilk sezonunu izlediğimden beri aklımda, Jessica Jones, Luke Cage ve Frank Castle ile daha da genişleyen bu karakter havuzunu televizyonda harika işlendikleri için beyaz perde de izlemeyi hepimiz istiyoruzdur. Sizce de Kingpin, Marvel Sinematik Evreninin en iyi villain'ı değil mi? Beyaz perdede Spider-Man filminde baş düşman olmasını, hatta o filmde Daredevil'ın da yer alması müthiş keyifli olur.


Hepsi olmasa da birkaç Netflix karakteri için ihtimali en yüksek film 2018'de çıkacak Avengers: Infinity War! Filmin seti önceki Avengers filmlerinin de çekildiği Atlanta'da kuruldu. Oyuncular ile çekimler Kasım ayında başlayacak, yönetmen biraderler Anthony ve Joe Russo şu an Thanos'ı canlandıran Josh Brolin ile deneme çekimlerine geçtiğimiz hafta başladı. Yani Infinity War'da Thanos'ı kesin olarak izleyeceğiz. Russo biraderlerin bizi inanılmaz heyecanlandıran bir söylemi var; ''Infinity War'da yer alacak karakterler listemizde 67 karakter bulunuyor.'' Bu da akıllara doğrudan Guardians of the Galaxy ve Netflix karakterlerini getiriyor. Buraya yazarken heyecanlansak da 67 karakterin 2 saatlik bir filmde beraber yer alması cidden büyük sıkıntılar yaratabilir. Russo biraderler için baskı gerçekten büyük, bu baskıyı Captain America: Civil War'da iyi yönettiler ama iş 2008 yılından beri zemini hazırlanan bir Avengers filmine gelince işler o kadar kolay değil. Belki de Netflix'in yer almaması hayrımıza olur, sırf filmde yer almış olacaklar diye harcanmalarını ve dizileri de etkilemesini istemeyiz.

Russo biraderler bir röportaja katılıp bunun hakkında bazı açıklamalar yaptı;
Listemizdeki karakter sayımızı 66'ya indirdik, üzerinde hâlen çalışıyoruz. Brie Larson'ın Captain Marvel rolüne getirilmesi harika bir seçim, daha iyisini umamazdık. Eğer şans gelirse onunla çalışmak için çok heyecanlıyız. İnanın evrendeki herkes aklımızda, ufak da olsa ipucu vermek istemiyoruz çünkü filmin izleyicilere sürpriz olmasını istiyoruz. Amacımız Civil War'da yaptığımız her şeyi bu filmde de yapmak. Ekran süreleri ne kadar olursa olsun elimizde olan karakterlerin hikayelerini yönetmek için çok hırslı olabilirsiniz. Bizim çok sevdiğimiz bir söz var; ''Hikayenin belirleyicisi olarak kendinizi bir köşeye sıkıştırın.'' Eğer kendinizi zor bir noktada bırakırsanız heyecanı ve sürprizleri de oradan çıkartabilirsiniz.

Marvel ve Netflix şu ana kadar her şeyi doğru yaptı. Keşke şunu da yapsalar dediğim tek şey Jessica Jones'ın düşük bütçesiydi, keşke karakterin güçlerini biraz daha göz önünde izleyebilseydik. 30 Eylül'de Luke Cage'in ilk sezonu çıkacak, eminim onu da çok seveceğiz. Marvel, Netflix ile beyaz perdeyi bir araya getirmek istemezse çok da haksız olmaz, ama dediğim gibi bir Spider-Man filmine Kingpin çok iyi gider!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget