The Punisher dizisinin baş düşmanı belli oldu

Daredevil ikinci sezonunu izleyenler eminim ki Jon Bernthal'ın inanılmaz canlandırdığı Frank Castle'ın dizisini en az Daredevil üçüncü sezonu veya The Defenders kadar merakla bekliyordur. Jon Bernthal katıldığı bir röportajda Daredevil ikinci sezonunda daha The Punisher'ı izlemediğimizi söylemişti. Hatta sette bile görevlilerin ona Punisher diye seslenmesine izin vermemiş. Gerçek Punisher'ı kendi dizisinde izleyeceğiz.

Kendi dizisinden önce Frank Castle'ı The Defenders'da izleyeceğimiz yönünde söylentiler de var, hatta SDCC 2016'da yayınlanan tanıtımdaki logoda ''E'' harfinin The Punisher'a ait olduğu ve yan rol olarak yer alacağı söyleniyor. The Defenders 2017'de çıkacak, The Punisher ise ya ondan önce, ya da ondan sonra yıl sonuna doğru çıkabilir.


Daha vizyon tarihleri netleşmemişken Ben Barnes, baş düşman rolüyle The Punisher dizisine katıldı, daha kimi oynayacağı doğrulanmasa da çok büyük ihtimalle Bobby Saint'i canlandıracak. Aktör daha önce Narnia Günlüklerinde Prens Caspian olarak karşımıza çıkmıştı. Bu karakter hüsranla sonuçlanan The Punisher filminde de yer almıştı.

Jessica Jones'da baş düşman Kilgrave'i, Jessica'dan daha heyecanla izlemiş biri olarak Marvel'ın Netflix dizileri için baş düşman seçimlerine hayranım, toplam üç sezonda da bizi hayal kırıklığına uğratmadılar. Çıtayı bu kadar yükseltmişlerken aynı performansı Luke Cage, Iron Fist, The Defenders ve The Punisher için de beklemekte haksız değiliz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget