Thor: Ragnarok setinde Odin rüzgarı

Geçtiğimiz günlerde çekimleri Avustralya'da devam eden Thor: Ragnarok, kısa bir çekim için Brisbane sokaklarına indi ve hâliyle büyük ilgi görüp sosyal medyada set fotoğraflarıyla patlama yarattı. Eğer setten görüntüleri görmediyseniz sizi buraya alalım.

Bir durum değerlendirmesi yapalım. Thor: The Dark World'in sonunda Loki, Odin'in yerine geçip Asgard'ın kimseye çaktırmadan kralı oluyordu ve Odin'i de Midgard'a yani bizim dünyamıza sürüyordu. Bu sahneden sonra MCU'da daha Loki veya Odin'i izlemedik. Ardından Thor, Avengers: Age of Ultron'da yer almıştı fakat ne Loki'den ne de Odin'den bir haber getirmedi, The Dark World'in sonunda kaldığımızla kaldık. Brisbane'de çekilen sahnelerde Thor ve Loki beraber birinin izindeymiş gibi duruyor.


Loki büyük ihtimalle Thor'ın kıyafetlerine esprili bir yaklaşımla ''Senin gibi mi görüneyim?'' deyip hırka ve kot pantolona geçiyordur. Bir diğer karede Thor elinde bir kağıtla görünüyor, bir adres arar gibi bir hâli var. Aradığı kişinin Stephen Strange olduğuna dair büyük söylentiler var fakat bunun gerçek Odin olma ihtimali de hiç düşük değil.

Odin'i canlandıran Anthony Hopkins de Brisbane sokaklarında ''Koskoca Odin ne hâle gelmiş yav?'' diyeceğimiz bir şekilde görüldü!


Brisbane'de yapılan çekimlerin Ragnarok olayından önce mi sonra mı geçtiği daha bilinmiyor. Loki'nin yönetimi ele geçirip Odin'i sürgün ettikten sonra Odin, New York'da sığınıyormuş gibi bir durum var. Evet çekimler Brisbane'de fakat sette New York taksileri ve ambulansları kullanıldı. Filmin bir kısmı New York'da geçecek. Belki de Loki yaptığı bir büyüyle Odin'in hafızasını falan silmiştir, orası biraz belirsiz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget