DC'nin Dark Universe filmi yeni yönetmenini buldu

Yıllardır Warner Bros. ve DC Films arasında bir Justice League Dark uyarlaması Dark Universe filmi konuşulup duruyor. Ne vizyon tarihi belli, ne de oyuncuları. Daha tam olarak yaya oturmayan filmin yazarı ve yönetmeni geçen yaza kadar Pacific Rim ve Hellboy'dan tanıdığımız Guillermo Del Toro idi.

Variety'nin haberine göre film yola Edge of Tomorrow ile kalbimizi kazanan Doug Liman yönetmenliğinde devam edecek. Liman'ın şöyle bir durumu var; kendisi yılan hikayesine dönen Gambit filminin yönetmeniydi, artık değil. Dark Universe için Gambit ile yollarını ayırdı.

Dark Universe filmi bir nevi Suicide Squad'ın bayrağını taşıyacak. Filmde yer alacak karakterler pek de bizim alışık olduğumuz gibi değiller, Suicide Squad'dakiler gibi ''kötü'' de değiller. İlk kez beyaz perdeye uyarlanacak bu karaktarler daha çok ''karanlık'' kişiler. Filmin merkezinde John Constantine olacak. Yanına Swamp Thing, Etrigan the Demon, Zatanna, Deadman ve Spectre de eklenecek. WonderCon 2013'te eski yönetmen ve yazar del Toro, filmin senaryosunun tamamlandığını söylemişti. Bu arada film bir orijin hikaye olmayacak, karakterlerin hâli hazırda DCEU'da birer geçmişi olacak.


Suicide Squad'ın durumu ortada, benim tek dileğim filmin +18 olması!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget