Pazar Kahvesi #24

Pazar Kahvesi (26 Haziran-3 Temmuz)

Tom Felton, The Flash Kadrosunda

Harry Potter'dan Draco Malfoy rolüyle tanılan Tom Felton, The Flash'ın 3.sezonunda rol alacak. Kendisi Barry Allen'ın iş arkadaşı olacak. Julian Dorn rolüyle oynayacak Tom Felton, Central City Polis Departmanlığı için Olay Yeri İnceleme'de çalışacak.

Marvelden Quits Çılgınlığı


Her şey bu hafta içinde All-New-All- Different Avengers'ın Alex Ross imzalı yeni kapağının yayınlanmasıyla başladı. Kapakta da görüldüğü gibi ekibin 3 genç üyesi, Kamala Khan, Miles Morales ve Sam Alexander Avengers'tan ayrılacak. Tabi bununla ilgili kesin bir açıklama olmasa da kapaktan anlaşılan o. 5 Temmuz'da çıkacak yeni sayısıyla belli olacak her şey.


Tabii bu Quit teaserları Avengers ile sınırlı kalmadıbir diğer istifa da Mutantlara bir süre liderlik de yapan Cyclops'tan geldi. Secret Wars'ta ölen Cyclops yakın dönemde geri gelmişti. Şimdi ise muhtemlen X-Men'den ayrılıyor. Cyclops için yayınlanan görsel Avengers'takinin aksine yeni değil All New X-Men'in 1.sayısının kapağında kullanılan görsel. Cyclops'un da istifasının nedeni 5 Temmuz da belli olacak.


Bir diğer Quit başlıklı görsel de Hulk'tan geldi. ANAD ile birlikte Hulk olan Amadeus Cho diğer iki teaserdaki karakterler gibi bir grubun üyesi değil. Peki kendisi neyi bırakacak. Akıla gelen ilk ihtimal Hulk olmayı bırakması tabii. Bruce Banner'ın da ANAD'da ilk kez geçtiğimzi ay göründüğünü düşünürsek bu ihtimal güçleniyor. Ama Totally Awesome Hulk serisi daha yeni başladı. En son 6.sayısı yayınlandı. Bu durumda sadece 6 sayı için Amadeus Cho'yu Hulk yapmak pek olası değil ama hiç belli olmaz. Bu olayın aslı da diğer iki olay da olduğu gibi 5 Temmuz da belli olacak.



Midnighter&Apollo'ya Yeni Seri

New 52 ile eşcinsel olduğu açıklanan Midnighter ve Apollo ikilisi yeni bir seriye kavuşacak. DC You ile birlikte çıkan Midnighter serisinin büyük ilgi toplaması muhtemelen bunun en büyük nedenlerinden biri.6 sayı sürecek bu kısa serinin yazarı Steve Orlando olacak. Serinin ismi de World's Finest Couple olacak. İlk sayısı 5 Ekim'de


Yeni Bir Hafta Yine Bir Spider-Man Cast'i

Bu sefer geçen hafta kadar dolu değil cast haberimiz. Sadece 1 haber var. O da Cagney&Lacey'den tanıyacağınız Tyne Daly. Kendisinin 90'lı yıllarda yayınlanan Swamp Thing dizisinde de ufak bir rolü vardı. Bu filmdeki rolüyse belirsiz.

Prearcher 2.Sezon Onayı Aldı

Şu sıralar AMC'de ilk sezonu yayınlana Prearcher, kanal için istenileni vermiş olacak ki 13 bölümlük yeni bir sezonun onayına daha şimdiden eriştiler. 2017 içerisinde çıkacak bu yeni sezonun çıkış tarihiyse henüzkesin değil.

Hal Jordan'ın Yengesi Arrow'da

Başlık size şaka gibi gelebilir ama bahsettiğimz şey gerçek. Hal Jordan'ın baldızı Arrow kadrosuna katılacak. Hal'ın küçük kardeşi Jim'in karısı Susan Jordan'ın yolu Arrow'un 5.sezonuyla birlikte Star City'e düşüyor. Gazeteci olan Susan, Arrow'da da bu meslekle görünecek. Geçiğimiz sezonlarda Hal Jordan'ın ünlü ceketi gözükmüş, Oliver Coast City'e gitmiş ve Ferris Air'in adını defalarca duymuştuk. Bu sezonda Susan'ın ağzından Hal Jordan kelimesini duyarsak şaşırmayacağız.


Refn Batgirl Yönetmek İstiyor

Drive filmiyle tanılan Nicholas Winding Refn, 2011 yılında bir Wonder Woman filmi yapmak istediğini dahası eğer o sıra yönetmeye çok yakın olduğu Logan's Run'ın remake filmini başarıya ulaştırırsa Wonder Woman filmini alması çok muhtemel olduğunu söylemişti. O zaman dedikleri boş çıkmıştı çünkü bir Logan's Run filmi bile çıkartamadı kendisi. Aradan 5 yıl geçti, Wonder Woman çoktan yeni bir yönetmen kavuştu ve şimdiş Refn sahneye çıktı ve bu sefer de gözünü başka bir süper kahramana dikti. Batgirl.

Bir süper kahraman filmi yapmak istediğini belirten Refn, aynı zamanda  büyük bütçeli bir Hollywood filmi yapmak istediğini de belirtti. Daha sonrasında yapmak istedği karakterin Batgirl olduğunu açıklayan Refn, bu sefer filmin olabileceğine dair pek bir işaret vermedi.


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget