Marvel ve Netflix dizilerinin planlaması nasıl olacak?

San Diego Comic-Con'da Warner Bros. ve Marvel Studios'ın sinema filmleriyle gündemi sallamasından bir gün önce Marvel ve Netflix'in paneli vardı. Luke Cage fragmanı gibi tahmin edebildiğimiz bir iki şey vardı fakat bu kadarı da sürpriz oldu. Mükemmel başlayan ve ikinci sezonunda da mükemmel devam eden Daredevil ile başlayan Netflix serisi Jessica Jones ile devam etti. Jessica Jones iyi dizi olmasına iyiydi ama Daredevil'a yaklaşamadı bile değil mi? Bunun en büyük sebebi masraftan kaçılması ve bütçeden kısmalar olabilir. Jessica'yı adam akıllı gücünü kullanırken göremedik, tek yaptığı şey yumruk atıp milleti duvarlara çarptırmaktı.

Benim diziye devam etmemi sağlayan iki şey vardı. Kilgrave ve Luke Cage. Marvel'ın televizyon ve beyaz perdede en büyük problemi ne deseler düşünmeden villain eksikliği derim. Loki dışında elimizde doğru düzgün işleyen bir villain var mı? Kilgrave'in acımasızlığı ve planlarıyla ''Oh be, sonunda villain!'' diyebildik. Luke Cage'de ise oyuncu seçiminin harika olmasının dışında hikayesi ve aksiyon sahneleri de güzeldi. Jessica Jones dizisinde bu ikiliyi Jessica Jones'dan daha çok sevdim diyebilirim.

Asıl konumuza gelelim, Marvel ve Netflix SDCC'de Luke Cage fragmanı, Iron Fist tanıtım fragmanı ve The Defenders tanıtım fragmanı yayınlayıp bir de Daredevil üçüncü sezonunun müjdesini verdi. Bunlara ek olarak Jessica Jones ikinci sezonu ve The Punisher dizisi de onay almıştı.


Takvim iyice kalabalıklaştı, ilk olarak 30 Eylül'de Luke Cage'i izleyeceğiz. Luke Cage dışında diğer hiçbir sezon veya dizinin yayınlanma tarihi belli değil. Arkasından 2017 yılında önce Iron Fist daha sonra bütün ekibin toplandığı The Defenders çıkacak. 2017'de başka bir dizi bulunmuyor, 2018'de ise Daredevil ve Jessica Jones'un yeni sezonları geliyor. The Punisher çekimleri Jon Bernthal'ın dediğine göre önümüzdeki yıl başlayacak. Şu ana kadar her yıl iki sezon olarak giden Netflix, The Punisher'ı araya bir yere sıkıştırır mı bilemeyiz. Bu arada Jon Bernthal'ın da The Defenders'da yer alacağı söyleniyor, bekleyip göreceğiz.

Yani sıralama şöyle; Luke Cage - Iron Fist - The Defenders - Daredevil üçüncü sezon - Jessica Jones ikinci sezon - The Punisher

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget