GOTG vol. 2'de Baby Groot olayı ne?

İlk filmin yönetmeni ve yazarı James Gunn ilk filmde hepimizi Groot'a bağladıktan sonra sarsıcı bir ölümle ekrana bakakalmıştık, sağolsun ki filmin sonunda ortaya çıkan Baby Groot ile ikinci filmde de Groot'un yer alacağı sinyallerini vermişti. Filmin bitişinden SDCC 2016'ya kadar genel olarak Baby Groot'un ikinci filme büyümüş olarak giriş yapacağı sanılıyordu. Gelin görün ki durum böyle değilmiş, SDCC'de konuşan Kevin Feige, ikinci filmde Baby Groot'un yer alacağını ve eski Groot'un yaşadıklarını hatırlayacağını açıkladı.
Yani aynen Doctor Who'daki rejenerasyon olayı. Sadece bedeni değişiyor. Ayrıca şunu da söyleyelim; Guardians of the Galaxy vol. 2, ilk filmin bitişinden birkaç ay sonrasında başlayacak. Bıraktığımız yerden devam edeceğiz desek yeridir. Kevin Feige'nin açıklamaları devam etti;
Fiziksel olarak küçük olsa da aslında eski Groot. Ben bunu şahsen Search for Spock'ın sonu ve The Voyage Home'daki Spock olayına benzetiyorum. Mevzubahis konu bir Guardians of the Galaxy filmi, bir James Gunn senaryosu olduğunda olay sadece komiklikle veya aksiyonla alakalı değil. Kalple alakalı. Bu serseri rakun ve Baby Groot arasındaki ilişki de acayip derecede ilham verici. Bu ikiliyle yaptığı işler inanılmaz.

Şunu da söyleyelim James Gunn'ın Marvel ile olan kontratı iki film içindi, eğer üçüncü bir film olduğu takdirde geri dönüp dönmeyeceği belli değil.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget