Scarlett Johansson'a unvanını hakettiren birbirinden güzel 5 filmi

Twitter sayfamızda duyurmuştuk, hemen burada da duyuralım. Scarlett Johansson'ın rol aldığı filmler ABD gişesinde toplam 3.3 milyar dolar hasılata ulaştı ve en çok kazandıran kadın oyuncu oldu! İlk 10'da ise yer alan tek kadın oyuncu, önünde Harrison Ford, Samuel Jackson, Morgan Freeman, Tom Hanks, Robert Downey Jr., Eddie Murphy, Tom Cruise, Johnny Depp ve Michael Caine bulunuyor.

Scarlett Johansson daha 31 yaşında ve bu isimler arasındaki en genç kişi. 1994 yılında North filmiyle sinema dünyasına giriş yaptı. Bizi ilgilendiren rolü ise hepinizin bildiği gibi MCU'daki Natasha Romanoff/Black Widow karakteri. Şu ana kadar bu rolü beş kez canlandırdı ve çok büyük ihtimalle Avengers: Infinity War için de altıncı kez karşımıza çıkacak.

Kazandırdığı 3.3 milyar doların 2 milyarını MCU filmleri oluşturuyor. Scarlett Johansson kesinlikle adını çizgi roman filmleriyle duyuran ve devam eden bir oyuncu değil. Çok genç yaştan beri bu sektörde ve Lucy, The Prestige ya da Match Point gibi zevkle izlenecek filmlere imzasını atmış, Lost in Translation filmiyle 2003 yılında BAFTA'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olmuş birisi. Şu ana kadar toplamda 41 filmde rol aldı.

Eğer bu haberle birlikte sosyal medyada önünüze sürekli Scarlett Johansson çıkıyorsa size önereceğimiz 5 adet harika filmimiz var!

1- Lucy (2014)


Bir insan, beyin kapasitesinin tamamını kullanabilseydi neler yapabilirdi hiç düşündünüz mü? Lucy dünya çapında 463 milyon dolar hasılat yaptı, bütçesi ise sadece 40 milyon dolardı. +18 yaş sınırı var, IMDB puanı 6.4. Kadroda Morgan Freeman ve Amr Waked de yer alıyor. Hazır bayram tatili de kapıda, Lucy'yi izleyeceğiniz filmler listesine mutlaka ekleyin!

2- Lost in Translation (2003)



Film 119 milyon dolar hasılat yaptı, IMDB puanı 7.8. Yine +18 bir film. Scarlett Johansson baş rolü Bill Murray ile paylaşıyor. Yönetmen Sofia Coppola. Amacınız Scarlett Johansson'ın oyunculuğunu izlemek ise bu 1 saat 45 dakikalık film tam sizlik.

3- Match Point (2005)


IMDB puanı 7.7. Baş rollerde Jonathan Rhys Meyers ve hâliyle Scarlett Johansson var. Yine +18 bir film ve yönetmen Woody Allen. Filmin Altın Küre ve Oscar ödüllerinde toplam 5 adet adaylığı bulunuyor. Eğer hayatınızda çok şanssız hissediyorsanız bu filmi izlemelisiniz. He bu arada, Scarlett Johansson'ın güzelliğinin tavan yaptığı filmlerdendir.

4- The Prestige (2006)


The Prestige yukarıda gördüğünüz bütün filmleri ezip geçebilecek bir Christopher Nolan eseri. Baş rollerde çok yakından tanıdığımız iki isim var; Christian Bale ve Hugh Jackman! Evet, Batman ve Wolverine. Bu filmde her şey var. Aşk, rekabet, hırs, gerilim, müthiş bir senaryo, harika oyunculuk ve aralarından en güzeli akıl tutulması yaşatan bir son. Listemizin baş kahramanı Scarlett Johansson filmde baş rollerin arkasında yer alsa da bu filmin listeye girmemesi ayıp olurdu. The Prestige'i daha izlememiş olmanız bile bir hata olduğu için bayram tatiline bırakmadan kendinizi bu filmden mahrum bırakmayın!

5- The Island (2005)


Kadroda Scarlett'ın dışında Ewan McGregor ve Sean Bean de var ve yönetmen koltuğunda da Michael Bay oturuyor ki bu dörtlü varsa film izlenir. IMDB puanı 6.9. Bilim kurgu, gerilim ve aksiyon bir arada.


Listede neden bir çizgi roman filmi olmadığını sorabilirsiniz. Maalesef bir Black Widow solo filmi olmadığı için Scarlett Johansson odaklı veya oyunculuk şov yaptığı yaptığı bir film yok. Listedeki beş filmden dördünü Marvel filmi yapmak yerine beş adet özgün film listelemek Scarlett Johansson'a iltifat niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Sizin görüşleriniz ne yönde? Sizce Scarlett Johansson, en çok kazandıran kadın oyuncu unvanını hak ediyor mu?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget